ímke

Kishomok Tanya
Kishomok Tanya 093/194
Tiszakarád
3971

Cég információ

Egy sokgenerációs családi vállalkozás vagyunk a Bodrog-Tisza közén. Foglalkozunk terményfelvásálással, input anyag forgalmazással és még sok minden mással. 

Na de lépjünk kicsit vissza az időben. A Nagyszülők még bőven a rendszerváltás előtt kezdtek el állattenyésztéssel és kertészeti növények termesztésével foglalkozni fóliasátorban. Kemény munkájuknak és kitartásuknak köszönhetően növekedni tudott a vállalkozás és egyre nagyobb mennyiségben tudták Budapestre szállítani a zöldségeket minden egyes hétvégén. 

Később a termelőszövetkezetek febomlása után a tartalékokat felélve vásároltuk meg a felvásárlási jegyeket és a földeket. Ezek után kezdtünk gépesítésbe és a jó termésnek és Istennek hála sikerült mindig feljődni és bővíteni.

2013-ban a kitűnő betakarításnak és az áraknak köszönhetően sikerült megvásárolni a jelenlegi telephelyet és tárolókat építeni rá. A hatalmas projekt az egész családnak sok fejtörést okozott, de visszatekintve hatalmas és szükséges előrelépés volt. Később szárítót és még egy raktárépületet is sikerült felépíteni.​

Mindig a fejlődés a lényeg és mindent bele kell adni, hogy működjön egy ekkora gépezet és egy ennyi embernek munkát adó vállalat. Szerencsére már megérkezett a jövő generációja akik rengeteget tesznek hozzá a minden napi munkához és a stratégiai döntések meghozatalához.

Cég profil típusa: 
Munkaadó
Cég méret: 
Kisvállalat / 11-50 alkalmazott
Iparág: 
Mezőgazdaság, Szolgáltatás
Keresett foglalkozási terület: 
Mezőgazdaság / Környezettudomány / Környezetvédelem, Könyvelő, Adminisztrátor, Logisztikai szakértő, Logisztikai asszisztens
Keresett tanulmányi terület: 
Környezet / Mezőgazdaság

Kapcsolattartó személy: 

Marcell Kapsa
Marcell Kapsa 
Tulajdonos, ügyvezető
06 70 641 6518

Elhelyezkedés

Cím adatok

Kishomok Tanya 093/194
Tiszakarád
3971

Amit nyújtunk: 

Cégautó
Céges Rendezvények
Céges számítógép
Ingyen parkolás
Ingyenes Parkolás
Hosszútávú munkalehetőség
Tömegközlekedés
Munkábajárás támogatása
Snacks
Versenyképes bér