Kishomok Tanya

Kishomok Tanya
Kishomok Tanya 093/194
Tiszakarád
3971

About

Egy sokgenerációs családi vállalkozás vagyunk a Bodrog-Tisza közén. Foglalkozunk terményfelvásálással, input anyag forgalmazással és még sok minden mással. 

Na de lépjünk kicsit vissza az időben. A Nagyszülők még bőven a rendszerváltás előtt kezdtek el állattenyésztéssel és kertészeti növények termesztésével foglalkozni fóliasátorban. Kemény munkájuknak és kitartásuknak köszönhetően növekedni tudott a vállalkozás és egyre nagyobb mennyiségben tudták Budapestre szállítani a zöldségeket minden egyes hétvégén. 

Később a termelőszövetkezetek febomlása után a tartalékokat felélve vásároltuk meg a felvásárlási jegyeket és a földeket. Ezek után kezdtünk gépesítésbe és a jó termésnek és Istennek hála sikerült mindig feljődni és bővíteni.

2013-ban a kitűnő betakarításnak és az áraknak köszönhetően sikerült megvásárolni a jelenlegi telephelyet és tárolókat építeni rá. A hatalmas projekt az egész családnak sok fejtörést okozott, de visszatekintve hatalmas és szükséges előrelépés volt. Később szárítót és még egy raktárépületet is sikerült felépíteni.​

Mindig a fejlődés a lényeg és mindent bele kell adni, hogy működjön egy ekkora gépezet és egy ennyi embernek munkát adó vállalat. Szerencsére már megérkezett a jövő generációja akik rengeteget tesznek hozzá a minden napi munkához és a stratégiai döntések meghozatalához.

Company profile type: 
Employer
Company size: 
11-50 employees
Industry: 
Agriculture, Service Industry
Wanted occupational fields: 
Enviromental / Agriculture, Accountant, Administrator, Logistics specialist, Transport / logistics assistant
Wanted field of studies: 
Environment / Agriculture

Contact: 

Marcell Kapsa
Marcell Kapsa 
Tulajdonos, ügyvezető
06 70 641 6518

Company Locations

Address information

Kishomok Tanya 093/194
Tiszakarád
3971

Company Benefits: 

Company Car
Company events
Company laptop
Free parking
Free parking
Hosszútávú munkalehetőség
Public transport
Public transport
Snacks
Versenyképes bér