Frontpage image

 

 

Karriert, magasabb fizetést, jobb állást szeretnél? Jó helyen jársz.

Mi a Cvonline-nál azért dolgozunk, hogy személyre szabott megoldásaink segítségével sikeresen találjon egymásra munkaadó és munkavállaló.

 

 

A munkavállalók és munkaadók találkozási pontja

 

Akár magasabb fizetésre vágysz, kevesebbet ingáznál, többet dolgoznál otthonról, karriert építenél vagy éppen két állás között állsz. Nálunk megtalálod a számodra legmegfelelőbb állást, bármilyen iparágban, az ország egész területén.

1999 óta több százezer munkavállaló és több tízezer munkaadó talált rajtunk keresztül egymásra.

Sikerünk kulcsa, hogy időről-időre megújítjuk szolgáltatásaikat, igazodva a munkaerőpiac változásainak aktuális kihívásaihoz. Magas színvonalú szakmai munkánkat elégedett ügyfeleik, valamint a legjobb fogyasztói márkának járó Superbrands díj is bizonyítja.

Portálunkon nemcsak több ezer állás közül válogathatsz, hanem lehetővé teheted, hogy a következő munkaadód rád találjon. Regisztrálj, és tedd teljessé az álláskeresői profilodat, hogy személyre szabott állásajánlataink között.

Frontpage image

Mi egy olyan világot képzelünk el, ahol

 

  • hivatásunk van, nem munkánk.

  • egyensúlyban élünk önmagunkkal és a világgal.

  • a munkahelyváltásra fejlődési lehetőségként tekintünk.

  • elegendő választási lehetőségünk van, hogy képességeinken, tudásunknak és igényeinek megfelelő munkahelyet találjunk.

  • döntéseinket elegendő információ birtokában hozhatjuk meg.

  • kapcsolatunk a munkaadónkkal kölcsönös bizalmon és konstruktív kétirányú kommunikáción alapul.

 

Álláskeresőknek

A sikeres álláskereséshez számos segítséget találsz a weboldalunkon és blogunkon. A személyes profilod létrehozása mellett, az aktuális trendeknek megfelelő önéletrajz sablonokat tölthetsz le. Beállíthatsz magadnak személyes állásértesítőket, hogy valóban csak a számodra értékes állások landoljanak az email fiókodban. Blogunkon pedig az álláspályázathoz és az interjúra való felkészülésben, találsz rengeteg segítséget!

 


Álláskeresői Blog

Naponta friss cikkek álláskeresés, önéletrajz, motivációs levél, állásinterjú, munkahely, munkatársak és karrier témában a blogunkon. Olvasd cikkeinket rendszeresen és tudd meg hogyan szerezd meg álmaid állását és legyél sikeresebb munkád során!


Ügyfélszolgálat: Álláskeresőknek

Segítségre van szüksége álláskeresőknek szóló szolgáltatásainkkal kapcsolatban? Küldje el nekünk kérdéseit, visszajelzését az alábbi e-mail címre.

 


Álláskeresői hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel álláskeresői hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj blogunk legfrissebb tartalmairól.

Munkaadóknak

Rugalmasan választatható szolgáltatáscsomagjaikból saját igényeik szerint választhatnak partnereik. Kezdve az álláshirdetés feladástól, a kereshető adatbázison át az előszűrés szolgáltatásig. Korszerű digitális toborzási megoldásaink és dedikált szakembereink biztosítják az eredményes munkaerőtoborzási folyamatot. Munkaadói profiljában önállóan szerkesztheti a cégéről megjelenő információkat, nyomon követheti a hirdetési folyamatot, és kezelheti az pályázókkal való kapcsolattartást.

 


Szolgáltatások

Szolgáltatáscsomagjaink széleskörűek és személyre szabhatók. Gazdaságos basic hirdetés design csomagunktól kezdve a premium csomagjainkon keresztül az előszűrő szolgálásunkig számos megoldás közül választhat.


Ügyfélszolgálat: Munkaadóknak

Küldje el toborzással, álláshirdetés feladásával kapcsolatos üzenetét nekünk az alábbi e-mail címünkre és kérdésére a lehető leghamarabb válaszolunk írásban vagy felhívjuk.

 


Munkaadói Blog

Rendszeresen frissülő cikkek a munkaerő-toborzás és munkaerő-megtartás témájában a blogunkon. Rendszeresen olvassa cikkeinket és tájékozódjon aktuális ajánlatainkról!