ímke

Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft.

Cég információ

Cégünk, a Man at Work Humánszolgáltató és Személyzeti Tanácsadó Kft. munkaerő-kölcsönzéssel, munkaerő-közvetítéssel és fejvadászattal foglalkozó, olyan magyar tulajdonú vállalkozás, aki 25 éves szakmai tapasztalattal a háta mögött működik megbízhatóan, nagy sikerekkel és ismertséggel. Többségében multinacionális hátterű vállalatok megbízásából elsősorban hazai álláslehetőségeket kínálunk az álláskeresők számára. Állásajánlataink változatosak, hiszen partnereink között találhatóak többek között autóipari beszállítók, ahogy élelmiszeripari vagy elektronikai termékgyártók, logisztikai-, könyvelési és adminisztrációs központok (SSC), nemzetközi informatika szolgáltatók is.

Toborzunk gyártósori összeszerelőket, szakmunkásokat és technikusokat is, de egyre több felsőfokú szakképesítést, esetlegesen, diplomát, idegen nyelveket igénylő munkakörökre, vezetők keresésre kapunk megbízást. Honlapunkon mind az informatikai, műszaki, mind a gazdasági végzettséggel rendelkezők találhatnak számukra vonzó állásajánlatokat. Eddig közel 100 ezer fő regisztrált álláskeresői adatbázisunkba és szavazott bizalmat nekünk.
Budapesti, győri, veszprémi, székesfehérvári, valamint tatabányai és szombathelyi ügyfélszolgálati irodáinkban munkatársaink örömmel segítik az álláskeresőket az önéletrajz-készítésben, illetve karrier-tanácsadási szolgáltatással és álláskeresési ötletekkel egészítik ki a számukra teljesen ingyenes adatbanki regisztrációt. Pályázóinkkal minden esetben hosszú távú együttműködésre törekszünk, projektvezetőink és HR tanácsadóink igyekeznek folyamatosan tartani a kapcsolatot Önökkel személyesen és telefonon egyaránt.
Legfrissebb állásajánlatainkat keresse honlapunkon, olvassa folyamatosan frissülő blogunkat, vagy kövessen minket a Facebook-on!

 

 

Cég profil típusa: 
Toborzó iroda
Cég méret: 
Középvállalat / 51-250 alkalmazott
Iparág: 
Szolgáltatás
Keresett foglalkozási terület: 
Elektronika / Telekommunikáció, Villamosmérnök, Mérnök, Pénzügy / Számvitel / Kontrolling, Humán erőforrás, IT / Informatika, Szervezés / Menedzsment / Cégvezetés, Betanított / Fizikai / Segédmunka, Gyártás / Termelés, Ügyfélszolgálat / Vevőszolgálat / Szolgáltatás
Keresett tanulmányi terület: 
Építész, Vegyész, Informatika, Gazdaság, Elektronika, Pénzügy / Adózás, HR / Munkaügy, Nehézipar, Logisztika / Termelés, Marketing / Értékesítés, Folyamatmérnök, Pszichológia

Video: 

GYIK: 

Milyen álláslehetőségek vannak a Man at Work-nél?

Megbízóink termelő és/vagy szolgáltató cégek, melyek különféle pozíciókban, szakterületeken keresnek munkatársakat. Technikusi és felsőfokú végzettséget igénylő álláslehetőségek is találhatóak az állásajánlatok között. Észak-Dunántúlon és Budapesten vannak irodáink, partnerkörünk is ebben a régióban tevékenykedik.

Mit is jelent a Man at Work-nél az adatbanki regisztráció? Mi történik a pályázati anyaggal a regisztrációt követően?

Amennyiben a www.manatwork.hu honlapon keresztül általános érdeklődés/álláskeresés céljából regisztrál, feltöltött pályázati anyaga a Man at Work adatbázisában automatikusan rögzítésre kerül. Mivel a regisztráció során elfogadta az adatvédelmi nyilatkozatunkat, anyagát minden jövőbeni keresésünk során figyelembe vesszük, vagyis ha lesz bármely - az Ön számára aktuális - álláslehetőségünk, akkor megkeressük a részletekkel kapcsolatban.

Mi az adatvédelmi levél lényege?

A Man at Work Kft. és a MaW Kft. kötelezettséget vállal a pályázatok bizalmas kezelésére, az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint nyilatkozatával a pályázó hozzájárul adatainak tárolásához esetleges későbbi álláslehetőségek megismerése céljából.

Milyen esetben célszerű konkrét állásajánlatra jelentkezni?

Valamennyi hirdetésünkben megjelöljük az adott pozícióra vonatkozó elvárásokat, a konkrét feladatkört, a munkavégzés helyét. Ha a pályázó nem rendelkezik az elvárások között feltüntetett végzettséggel, vagy a feladatkör ellátásához feltétlenül szükséges nyelvtudással, sajnos nem tudjuk figyelembe venni a pályázati anyagát.

Mire kell odafigyelni a jelentkezés során?

Mindenképp célszerű követni az álláskiírásban a jelentkezés módjánál megadott információkat, úgy a jelentkezés csupán pár másodpercet vesz igénybe. Ettől eltekintve, ha az e-mail-es jelentkezést választja, érdemes az apró részletekre odafigyelni, mint például a címzett, a kapcsolattartó megszólítása, vagy annak a pozíciónak a megjelölése a levél tárgyában, melyre jelentkezni szeretne. Ezzel jelentős mértékben megkönnyítheti a munkatársaink dolgát.

Önéletrajz vagy fénykép nélkül is tudok jelentkezni?

Az első kapcsolatfelvételhez elegendő lehet a mobilszám és az e-mail-es elérhetőség beküldése, azonban a későbbiekben, ahogy haladunk a felvételi folyamatban, és szükségessé válik az önéletrajz, valamely oknál fogva ahhoz ragaszkodnunk kell, kollégánk erről külön értesítést küld a pályázóknak. Az önéletrajz a speciális szaktudást, a szakmai előmenetelt, tapasztalatokat részletesen bemutató, a képesítéseinket, végzettségeinket összegző, akár a nyelvtudásunkról is bizonyossággal szolgáló dokumentum, így a fénykép az önéletrajzban alapjában véve nem elvárás. Mivel vannak olyan álláslehetőségeink, ahol annak elnyeréshez a képességeink, kompetenciáink önéletrajzzal történő igazolása szükséges, érdemes a jelentkezést már a kész Curriculum Vitae birtokában elküldeni.

Mit jelentenek a hirdetésben megjelölt elvárások?

Az elvárásokat minden esetben a Megbízó cég által a rendelkezésünkre bocsátott információk alapján határozzuk meg, így azoktól eltérni nem tudunk.

Valóban kell használni az idegen nyelvet?

És mit értenek társalgási, kommunikációs szintű, vagy tárgyalóképes nyelvismeret alatt?

Ahol valamilyen fokú idegen nyelvtudást megjelöltünk, az minden esetben valós elvárás, melyhez Megbízónk ragaszkodik, s amelyet minden esetben fel is mérünk egy rövid idegen nyelvi interjú keretében. Általában a társalgási szint alatt az alapfokú nyelvtudást, a kommunikációs szint alatt a középfokút, valamint a tárgyalóképes nyelvismeret alatt a felsőfokú nyelvtudást értjük.

Milyen esetben érdemes telefonon is megkeresni a tanácsadó kollégát?

Ha a hirdetésben leírtakkal kapcsolatban van kérdése, bátran keresse meg telefonon is a tanácsadót, weboldalunkon a hirdetéseinkben minden esetben van telefonszám is. Azt azonban fontos tudni, hogy sem a Megbízó kilétét, sem a bérezést illetően nem tudunk egy telefonos érdeklődés keretében információkat kiadni mindaddig, amíg nem kaptunk konkrét jelentkezést (önéletrajzot) a pozícióra vonatkozóan.

Mi történik a pályázati anyaggal konkrét pozícióra történő jelentkezés esetén?

A tanácsadó kolléga előszűri a beérkező pályázati anyagokat, majd a rendelkezésre álló információk alapján kiválasztja azokat a pályázókat, akik az előírt elvárásoknak megfelelnek, és akikkel egy személyes találkozó/telefonos interjú keretében is szeretne bővebben beszélgetni az adott lehetőségről.

Mi történik a személyes interjú alkalmával?

A személyes interjú alkalmával a tanácsadó tájékoztatja a jelöltet a pozíció részleteiről, a Megbízó tevékenységi köréről, a kiválasztás menetéről, illetve megtörténik a nyelvi interjú és részletes bemutatást kérünk a jelöltektől a szakmai tapasztalatokról.

Mit kell elküldeni az önéletrajzon kívül egy jelentkezés során?

Ebben az esetben is célszerű követni a kiírásban a jelentkezés módjára vonatkozóan megjelölt információkat. Többségében elegendő lehet az önéletrajz, ritkán motivációs levél megírását is kérhetik a kapcsolati adatoknál megjelölt HR tanácsadók, projektvezetők, toborzók.

Kérhetek-e segítséget önéletrajz és motivációs levél megírásához?

Igen. Kollégáink bármikor készséggel segítséget nyújtanak a megfelelő önéletrajz vagy motivációs levél megírásában, akár e-mailben, telefonon, vagy személyesen is, vagy használja bátran a Man at Work oldalán elérhető, igényesen megszerkesztett, ingyenes önéletrajz sablonokat, önéletrajz készítőnket.

Megtudhatok több információt is a leendő munkáltatóról?

Megbízóink kérésére a hirdetésekben nem áll módunkban megjelölni a cégek nevét, így csak a főbb profilt/tevékenységi kört szerepeltetjük. A személyes interjú alkalmával felfedjük Megbízónk kilétét és megosztunk minden olyan információt, amely az adott pozícióval kapcsolatban a rendelkezésünkre áll és a jelölt számára fontos lehet.Megbízóink kérésére a hirdetésekben nem áll módunkban megjelölni a cégek nevét, így csak a főbb profilt/tevékenységi kört szerepeltetjük. A személyes interjú alkalmával felfedjük Megbízónk kilétét és megosztunk minden olyan információt, amely az adott pozícióval kapcsolatban a rendelkezésünkre áll és a jelölt számára fontos lehet.

Mikor válik az önéletrajzom elérhetővé a Munkaadók számára?

Előfordulhat, hogy egy munkáltató közvetlenül velem veszi fel a kapcsolatot? Mikor kezdődik el a "pályáztatásom"? 

Pályázati anyagot csak a pályázóval történő előzetes - telefonos vagy személyes - egyeztetést követően továbbítunk Megbízóink felé, így tőlük közvetlen megkeresés csak ebben az esetben várható.

Miért nem kapok visszajelzést a jelentkezésemre?

Amennyiben a hirdetéseinkben megjelölt instrukciók szerint juttatja el hozzánk a pályázati anyagát, úgy minden esetben automatikus jelentkezési válaszlevelet küldünk az adatbázisunkba történő rögzítését követően. Legkésőbb a kiválasztási folyamat lezárultakor minden pályázót értesítünk. Előfordulhat, hogy egy-egy felvételi folyamat elhúzódik, ezért ha érdeklődni kíván arról, hogy épp hol tart a jelentkezése a pályázati folyamatban kollégáink örömmel tájékoztatják erről elérhetőségeiken.

Mennyibe kerül a közvetítés?

Az álláskeresők számára minden tekintetben ingyenes.

Külföldi álláslehetőségekre is pályázhatok?

Engem Ausztria, Németország vagy Szlovákia érdekelne, van erre reális esély?

A Man at Work Kft. külföldi Partnercégekkel is kapcsolatban áll, így az ilyen jellegű állásajánlatok is holnapunkon kerülnek meghirdetésre. Ugyanakkor vannak olyan pozíciók, amelyek esetében magyar Megbízóink alkalmazásában külföldi munkavégzésre nyílik lehetőség.

Hogyan inaktiválhatom/töröltethetem az önéletrajzomat?

Az adatvedelem@manatwork.hu e-mail címen jelentheti, ha a továbbiakban nem kíván élni az adatbanki regisztráció lehetőségével.

Oldalak

Kapcsolattartó személy: 

Elhelyezkedés

Amit nyújtunk: 

Munkábajárás támogatása
Cafetéria
Céges Mobiltelefon
Céges Rendezvények
Céges számítógép
Hosszútávú munkalehetőség
Iskolakezdési támogatás
Életbiztosítás
Tömegközlekedés
Versenyképes bér