ímke

Knorr-Bremse Rail Systems Budapest cover
Knorr-Bremse Rail Systems Budapest

Cég információ

A Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Budapest a világ legnagyobb vasúti fékrendszer fejlesztője és gyártója. Fékrendszereinket a világ több mint húsz országában futó járművekben használják: nagysebességű vonatokat, személy- és tehervonatokat, villamosokat, metrókat. Budapestről fékezzük és tesszük biztonságosabbá a gyorsuló jövőt.

Vállalatunk 1995 óta fejlődik töretlenül. A folyamatos termék- és kompetencia bővülésnek köszönhetően alakult ki a jelenlegi portfólió: a cégcsoporton belül Budapest feladata a legkorszerűbb fékmechanikai, -vezérlési és levegőellátási termékcsaládok fejlesztése és gyártása. A stabilitás és a megújulás egyaránt sikerünk záloga. A növekedésben fontos szerepet játszott a 2016-ban történt 5,3 milliárdos beruházás, amelynek köszönhetően a budapesti vállalat a cégcsoport, egyben a világ legnagyobb vasúti fékrendszereket gyártó és fejlesztő központjává vált.
Hazánkban a Flirt motorvonatokon, a KISS emeletes vonatokon, a CAF villamosokon és a 3-as metró szerelvényein bízhatjuk magunkat a Knorr-Bremse által képviselt piacvezető minőségre.

A budapesti Knorr-Bremse a termékinnováció, a szoftver-hardver kutatás-fejlesztés, a raktári kiszolgálás terén konszern szintű feladatokat lát el, továbbá a globális beszerzés kelet-közép-európai központja is itt működik.

Cég profil típusa: 
Munkaadó
Cég méret: 
Multivállalat / 1000+ alkalmazott
Iparág: 
Gyártás / Termelés

Video: 

Oldalak

Kapcsolattartó személy: 

Réka Marjai 
Toborzást támogató munkatárs
Eszter Magyary 
Toborzást támogató munkatárs

Elhelyezkedés

Amit nyújtunk: 

Cafetéria
Ingyenes Parkolás
Hosszútávú munkalehetőség
Iskolakezdési támogatás
Jelenléti bónusz
Életbiztosítás
Céges fitness lehetőség