Knorr-Bremse Rail Systems Budapest

Knorr-Bremse Rail Systems Budapest cover
Knorr-Bremse Rail Systems Budapest

About

A Knorr-Bremse Vasúti Jármű Rendszerek Budapest a világ legnagyobb vasúti fékrendszer fejlesztője és gyártója. Fékrendszereinket a világ több mint húsz országában futó járművekben használják: nagysebességű vonatokat, személy- és tehervonatokat, villamosokat, metrókat. Budapestről fékezzük és tesszük biztonságosabbá a gyorsuló jövőt.

Vállalatunk 1995 óta fejlődik töretlenül. A folyamatos termék- és kompetencia bővülésnek köszönhetően alakult ki a jelenlegi portfólió: a cégcsoporton belül Budapest feladata a legkorszerűbb fékmechanikai, -vezérlési és levegőellátási termékcsaládok fejlesztése és gyártása. A stabilitás és a megújulás egyaránt sikerünk záloga. A növekedésben fontos szerepet játszott a 2016-ban történt 5,3 milliárdos beruházás, amelynek köszönhetően a budapesti vállalat a cégcsoport, egyben a világ legnagyobb vasúti fékrendszereket gyártó és fejlesztő központjává vált.
Hazánkban a Flirt motorvonatokon, a KISS emeletes vonatokon, a CAF villamosokon és a 3-as metró szerelvényein bízhatjuk magunkat a Knorr-Bremse által képviselt piacvezető minőségre.

A budapesti Knorr-Bremse a termékinnováció, a szoftver-hardver kutatás-fejlesztés, a raktári kiszolgálás terén konszern szintű feladatokat lát el, továbbá a globális beszerzés kelet-közép-európai központja is itt működik.

Company profile type: 
Employer
Company size: 
1000+ employees
Industry: 
Manufacturing / Production

Video: 

Pages

Contact: 

Réka Marjai 
Toborzást támogató munkatárs
Eszter Magyary 
Toborzást támogató munkatárs

Company Locations

Company Benefits: 

Cafetéria
Free parking
Hosszútávú munkalehetőség
Iskolakezdési támogatás
Jelenléti bónusz
Life Insurance
On site fitness facility