ímke

Swisspearl Magyarország Gyártó Kft

Cég információ

Svájci értékekre alapozva

Családi tulajdonban álló svájci vállalatként több generációban gondolkodunk, és évtizedek óta azt tesszük, amiben a legjobbak vagyunk: kíváncsiságunkat, szenvedélyünket és elkötelezettségünket latba vetve a természet kínálta nyersanyagokból újító szellemű és fenntartható termékeket készítünk homlokzati, belsőépítészeti és kertészeti célú felhasználásra. 

A Swisspearl Group székhelye napjainkban a svájci Niederurnenben található, ahol 1903-ban az egyik első szálcementgyártó üzemet megalapították. Az általunk gyártott szálcement története azonban még korábban, 1894-ben kezdődött az ausztriai Vöcklabruckban. Itt dolgozta ki az anyagot feltalálója, Ludwig Hatschek. 

Napjainkban büszkék lehetünk arra, hogy abban az innovációs és technológiai tevékenységben, amely ehhez az építészeti és tájépítészeti, kül- és beltéri tervezésben világszerte használt anyaghoz kapcsolódik, vezető pozíciót töltünk be. 

A Swisspearl név a svájci minőség védjegye  – világszerte. 

Határozott célunk, hogy a minőségi szálcementgyártásban megszerezzük a világelső helyet. A mindig kissé magasabban kitűzött célok, a mindig valamivel távolabbra tekintő gondolkodás és a másokénál mindig egy kicsivel előrébb mutató eredmények révén életünk tereit álmaink tereivé alakítjuk.

A Swisspearl 120-nál is több eseménydús üzleti éve mögött azonban jóval több van: 470 alkalmazott Svájcban és összesen mintegy 2400 világszerte. Képzett munkavállalóink alkotják sikerünk alapjait, és ők teremtik meg vállalatunk arculatát.

Sikerünk mögött a munkavállalóink állnak

Az üzleti sikertörténetekhez a jó ötletek és kiváló termékek mellett mindenekelőtt erősen motivált, sokszínű és képzett munkavállalói csapatra van szükség. A Swisspearl Group ezért kiemelt figyelmet fordít arra, hogy minden munkavállalóját megerősítse képességeiben és innovatív gondolkodásában, illetve széles körű lehetőségeket kínáljon a fejlődésre és az előrelépésre. Niederurneni (Svájc) központtal, Európa-szerte több mint 9 gyártózemmel közel 2400 alkalmazottal működő, családi tulajdonú svájci vállalatként jelentős szaktudással, független entitásként vagyunk jelen a nemzetközi piacon, és a tevékenységek széles körére biztosítunk lehetőséget.

Karrierlehetőségeink

A Swisspearl Group vállalat fókuszában a tetők, homlokzatok, külterek, belső terek és napenergia-létesítmények innovatív megoldásai állnak. Karrierlehetőségeink rugalmas, változatos és felelősségteljes környezetben kínálnak szakmai kihívásokat. Ha velünk tart, izgalmas munkahelyi környezetre számíthat egy fenntarthatóan növekedő, nemzetközi szinten működő vállalatnál. Tevékenységünk minden területén aktívan és sikeresen képviseljük a minőség, a kimagasló szolgáltatás és az ügyfélközpontúság eszméjét.

Ossza meg velünk Ön is a képességeit, hogy együtt formálhassuk az építőipar jövőjét.

Nézze meg a nyitott álláslehetőségeinket, küldje el az önéletrajzát a kiszemelt állásra, és legyen tagja Ön is a SWISSPEARL sikeres csapatának!

 

Cég profil típusa: 
Munkaadó
Cég méret: 
Nagyvállalat / 250+ alkalmazott
Iparág: 
Gyártás / Termelés
Keresett foglalkozási terület: 
Mérnök / Műszaki, Gyártás / Termelés, Szakmunka / fizikai munka

GYIK: 

Mi a mottónk?

Az emberi érték az első. A legfőbb célunk, hogy a nálunk elhelyezkedő munkavállalókat megtartsuk hosszútávon, és együtt, közös erővel érhessük el a kitűzött céljainkat.

Minek köszönhető a Swisspearl sikere?

Sikereinket és a fejlődéseinket a dolgozóinkkal értük el, hiszen minden lépésbe bevontuk őket. Együtt indultunk el, együtt fejlődünk és együttműködve dolgozunk a céljaink eléréséért.

Mit mondanak a Swisspearl-ről a munkavállalók?

Az egyik legrégebbi munkatársunk, Albert János gépvezető pozícióban dolgozik, olvasd el a véleményét arról, hogyan érzi magát nálunk:

"Azért szeretek itt dolgozni, mert jó a munkakörnyezet, szeretek a kollégáimmal dolgozni, és úgy gondolom, hogy ők is szeretnek velem dolgozni. 3 napos munkarendben dolgozunk. Azért jó ez a munkabeosztás, mert tudunk előre tervezni. Előre lépési lehetőség is van, aki nagyon szorgalmas és ügyes, az akár fél év alatt is előrébb tud lépni. Elégedett vagyok a béremmel, hisz ha nem lennék elégedett, akkor nem lennék itt a cégnél."

Herdy Győző Péter, folyamatmérnökünk az alábbiakat üzeni azoknak, akik szívesen csatlakoznának hozzánk:

"Aki úgy gondolja, hogy csatlakozik a Swisspearl nyergesújfalui gyárához, nem fogja megbánni, hiszen egy olyan környezetben fog dolgozni, amely hosszútávon megnyugtató és biztos hátteret nyújt családjának. "

Mit tesz a Swisspearl a biztonságos munkavégzésért?

Nagyon fontos számunkra a munkavállalóink egészsége, így az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkakörnyezet kialakításával és fenntartásával egy külön, biztonságtechnikai csoportunk foglalkozik.

Elhelyezkedés

Amit nyújtunk: 

Munkábajárás támogatása
Cafetéria
Hosszútávú munkalehetőség
Iskolakezdési támogatás
Nyári tábor a gyerekeknek
Tervezhető munkaidő
Versenyképes bér