ímke

NaturComfort Kft.
-
-
-

Cég információ

A NaturComfort Kft. Magyarország legrégebbi, gyógynövényes készítményeket forgalmazó telemarketinges Cége, illetve cégcsoportja, melyet 2011. februárjában alapított a nyíregyházi illetőségű Polgári Erika. A kezdetben csak Nyíregyházán működő cég azóta három országban jelen lévő multicéggé nőtte ki magát, Magyarországon kívül Szlovákiában és Romániában összesen 17 irodát nyitott meg, jelenleg 37 féle gyógyhatású készítményt gyártat és forgalmaz, melyek zöme a Cég saját fejlesztése. Alapvetően három termékkörrel foglalkozunk, az ízületi panaszokra szolgáló készítményekkel, az immunvédő termékekkel, és bőrápolással.

A NaturComfort Kft. termékei már több, mint 160 000 háztartásba jutottak el, leghíresebb termékünk a Magyar Családi Balzsam, mely Magyar Termék Nagydíjas, illetve Érték és Minőség Nagydíjas. Minden termékünk a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének ajánlásával kerül forgalomba. Vásárlóink és támogatóink közt találunk sportolókat, természetgyógyászokat, orvos-természetgyógyászokat, orvosokat is. Termékeinket a magas gyógynövényes hatóanyagtartalom jellemzi, valamint az igényes kivitel. Fontos számunkra az is, hogy lehetőleg magyar alapanyagokból, magyar gyártók által előállított termékeket fejlesszünk és forgalmazzunk.

Értékesítési csatornáink legfontosabbika a telemarketing, ezen kívül jelen vagyunk természetesen az interneten webáruházunkkal, valamint a gyógyszertárak és gyógynövény-boltok legtöbbjében. Számos viszonteladónk is segíti munkánkat. (Sikereinket jelzi, hogy alapításunk óta számos "követőnk" jelent meg a piacon).

Küldetésünk, hogy segítsünk a túlterheltségből eredő, kopásos-meszesedéses ízületi bántalmaktól szenvedőknek fájdalommentes, aktív életet élni!

Igen fontosnak tartjuk továbbá azt, hogy olyan munkavállalóknak is biztosítsunk munkalehetőséget, akik családi elfoglaltság miatt nem mindig tudják a 8 órájukat ledolgozni, vagy nyugdíj előtt állva megszűnt a munkahelyük, vagy fiatalként nehezebben helyezkednek el. Családias légkörben, valódi értékeket közvetítve értékesítünk.

Büszkék vagyunk eredeti ötleteinkre és stabilitásunkra, tapasztalatainkra. Biztos, etikus munkahelyet és valódi hatásokkal bíró termékeket kínálunk.

 

Cég profil típusa: 
Munkaadó

Kapcsolattartó személy: 

Balogh Péter
Balogh Péter 
Értékesítési Igazgató

Elhelyezkedés

Cím adatok

-
-
-