ímke

Közép-Dunántúli Mosodák Kft.
-
-
-

Cég információ

Közép – Dunántúli Mosodák Kft. olyan szakképzett emberekből tevődik össze, akik különböző mosodai cégeknél kellő tapasztalatot szereztek ahhoz, hogy egy új irányvonalat képviselve olyan mosodát indítsanak útjára, ahol a partnerek elégedettsége és kiszolgálása az elsődleges szempont.

Telephelyünk Gyarmat községben a 83. sz. főúton található. Az üzem telepítésénél cégünk figyelembe vette a pár kilométerre található Ml -és autópályát, ahonnan közel egy óra alatt Budapest, vagy akár Bécs is elérhető távolságban van, de ugyanennyi távolságra vannak a Dunántúlon fekvő híres termálvizes paradicsomok, nem beszélve a Balatonról is.

Mosodánk korszerű gépparkkal van felszerelve, amit folyamatosan fejlesztünk. Jó minőségű tisztítószerekkel és szakképzett munkatársakkal dolgozunk. Ügyfeleink teljes körű kiszolgálása érdekében rugalmas szállítási feltételekkel állunk rendelkezésükre, ami a hét minden napján történő kiszállítást is lehetővé tesz.

professzionális munkavégzés mellett elsődleges fontosságú számunkra a hosszú távú együttműködés, megbízónk elégedettsége és a piaci követelményeknek megfelelő fejlesztés. Ennek érdekében folyamatosan újítjuk és bővítjük eszköz- és gépparkunkat is. Üzemünk jelenleg napi 8 tonna szennyes textília feldolgozására képes.

Cég profil típusa: 
Munkaadó
Cég méret: 
Kisvállalat / 11-50 alkalmazott
Iparág: 
Szolgáltatás
Keresett foglalkozási terület: 
Egyéb fizikai munka, Betanított / Fizikai / Segédmunka

Elhelyezkedés

Cím adatok

-
-
-