ímke

IMPC Personnel Hungária Kft.
Ányos Pál u. 3. 1. em. 7.
Székesfehérvár
8000

Cég információ

Az IMPC Kft. munkatársai több, mint másfél évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a személyzeti tanácsadás területén. E jelentős tapasztalat, ügyfélközpontúsággal, alapossággal és a piaci igényekhez igazodó szakosodással kiegészülve az elmúlt években az IMPC dinamikus fejlődését eredményezte.

Tanácsadói tevékenységünk az alábbi területekre irányul:
- Vezetők, szakemberek keresése, értékelése, kiválasztása
- Vezetők, szakértők közvetítése időleges feladatok ellátására
- Vállalati HRM rendszerek kiépítése, továbbfejlesztése
- Személyzeti marketing, jövedelem-versenyképességi tanácsadás

A megbízó vállalatokkal szorosan együttműködve arra törekszünk, hogy a kiválasztott munkatársak tudása és képességei optimális szervezeti illeszkedéssel a lehető legmagasabb szinten hasznosuljanak, növelve ezzel a vállalkozások teljesítményét és értékét. Az IMPC tanácsadási tevékenysége meghatározott kulcspiaci szegmensekre koncentrálódik. E piaci szegmenseket gyors növekedés, a magasfokú innováción keresztül létrejövő új munkakörök nagy száma és éles versenyhelyzet jellemzi, amely a kulcsszakemberek piacára is kihat.
A piaci szakosodás lehetővé teszi, hogy az IMPC tanácsadói e bonyolult piaci feltételek között is - széleskörű ismereteikre és a következetesen felépített adatbankra támaszkodva - alapos és diszkrét munkastílussal surlódásmentes és rövid átfutási idejű megoldásokat nyújtsanak megbízóik számára.
Az IMPC a piac igényeihez orientálódva az alábbi szegmensekben és szakmai területeken ért el a közelmúltban dinamikus fejlődést:

- Autóipari beszállítók - gépipari vállalatok - fémfeldolgozó ágazat - elektronikai ipar - informatikai szolgáltatók - nagykereskedelem - fogyasztási cikkek gyártása és kereskedelme - Pénzügyi-számviteli menedzsment - logisztika - marketing - termelésvezetés gyártmányfejlesztés - minőségbiztosítás - értékesítés - beszerzés -karbantartás
Az IMPC szakosodott tanácsadói magasszintű képzettségükre, vezetési tapasztalatukra támaszkodva kompetens tárgyalópartnerei a személyzeti vezetőknek és döntéshozóknak.
A jelöltek tudását, képességeit, személyiségét, motivációját alaposan feltérképezve jelentős segítséget nyújtanak az "igazi" jelölt kiválasztásához.

Cég profil típusa: 
Toborzó iroda
Cég méret: 
Mikrovállalat / 1-10 alkalmazott

Oldalak

Elhelyezkedés

Cím adatok

Ányos Pál u. 3. 1. em. 7.
Székesfehérvár
8000