ímke

Hankook Tire Magyarország Kft.
Hankook tér 1.
Rácalmás
2459

Cég információ

A Hankook Tire a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban terjeszkedő gumiabroncs gyártója, amely személygépkocsik, kisteheratók (SUV, RV, stb.) tehergépkocsik és buszok számára állít elő radiál abroncsokat. A kiváló minőségű termékek gyártására - az ügyfélelégedettség növelése szolgálatában - a Hankook Tire rendkívül fejlett technológiát alkalmaz és fejleszt ki. Társaságunk a földkerekség 185 országban végez értékesítést mely eredményeképpen jelenleg a hetedik helyet foglalja el a gyártók rangsorában.
A Hankook Tire 14 000-nél több alkalmazottat foglalkoztat. Húsz tengerentúli fiókvállalattal és öt kutató-fejlesztő központtal rendelkezik a világ minden táján, bevételeinek 70%-a a tengerentúli piacokról származik. Fennállása óta folyamatos fejlődés jellemzi a céget, töretlen sikerünk titka a legmodernebb technológia alkalmazása, a környezettudatos gondolkodásmód és a munkatársak folyamatos szakmai képzése.
Hazánkban lévő, folyamatosan bővülő üzemünkbe keresünk, határozott fellépéssel, pozitív gondolkodással és jó kommunikációs képességgel rendelkező jelölteket. Hiszünk abban, hogy a Hankook Tire legfontosabb erőforrása az ember, és az egyre élesebb versenyben, egyre összetettebb gazdasági viszonyok között az emberi tényező a siker záloga. Nálunk minden munkavállaló egyenlő eséllyel indul, rajta áll, hogy képességeit, legfőképpen pedig elkötelezettségét bizonyítva megalapozza karrierjét.

Cég méret: 
Multivállalat / 1000+ alkalmazott

Elhelyezkedés

Cím adatok

Hankook tér 1.
Rácalmás
2459