ímke

Dehome Ingatlan Kft.

Cég információ

A Cívisváros szívében található színvonalas, a szolgáltatásunkhoz méltó, elegáns enteriőrrel rendelkező irodánk, karnyújtásnyira a Fórum bevásárlóközponttól, a Csapó utca 42. szám alatt lévő Főnix Inkubátorház földszintjén, amely gyalogosan, tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt könnyedén megközelíthető.

Akár vásárolni, akár eladni, bérelni vagy bérbe adni szeretne, várja Ügyfeleit többéves tapasztalattal és helyismerettel rendelkező, fiatalos, lendületes csapatunk, akik számos sikeres üzlet után is folyamatos képzéseken vesznek részt, hogy legnagyobb szakértelemmel álljanak az Vevők és Eladók rendelkezésére, mert számunkra valóban az Ügyfél az első!

Szolgáltatásainkat a piac igényeihez szabva kínáljuk. Az albérlet- és ingatlanközvetítésen túl, hitelügyintézéssel, energetikai tanúsítvány készítéssel, valamint ingatlanjogi tanácsadással állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Napjainkig számos Megbízónknak értékesítettük sikeresen az ingatlanát, valamint megannyi elégedett Vevőnek találtuk meg álmai otthonát. Amennyiben egy Ügyfél szeretne mindent egy helyen, hatékonyan és egyszerűen intézni, ezzel időt és energiát megtakarítani, akkor nyugodtan ránk bízhatja magát, hiszen ahogyan a mottónk is szól:

„Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan."

Cég profil típusa: 
Munkaadó
Cég méret: 
Kisvállalat / 11-50 alkalmazott
Iparág: 
Szolgáltatás
Keresett foglalkozási terület: 
Ingatlanközvetítő, Ingatlanszakértő, Ingatlan értékesítő

Elhelyezkedés

Cím adatok