ímke

Dare to Change Kft.

Cég információ

A DTC Solution egy magyar tulajdonban lévő, 10 fős toborzás megoldás szolgáltató cég. Jól ötvözzük a családi vállalkozások, valamint a startup-ok egyvelegét nemzetközi környezettel fűszerezve.

  • Egyedülállóként a magyar és a román piacon, a világ vezető toborzási tudásfejlesztő platformját, a SocialTalent-et képviseljük immáron 3 országban, 7 éve, a hazai piacon több mint 1200, globális szinten pedig már több mint 30 000 toborzási szakembert kiképezve.
  • Európa vezető dolgozói ajánlási rendszerét, a Firstbird-öt forgalmazzuk Magyarországon és képviseljük a régióban.
  • Tanácsadóként nagyvállalatokat támogatunk stratégiai szinten, a munkaerő toborzás területén.
  • Innovatív, többszáz fős rendezvényeket szervezünk a toborzási szakma számára: ezek a recruiTECH, a recruiTECH Romania és a BLUE. 
  • Ügyfeleink 90%-a multinacionális vállalat.

Átlagéletkorunk durván 31 év, hármunknak van kisgyereke, akik alkalmanként megfordulnak az irodánkban. Kedveljük a kutyákat és a macskákat is! Ha tehetjük, együtt ebédelünk az irodában, és a munkán kívüli témákról is szívesen beszélgetünk egymással. Egy profi sportcsapathoz hasonlónak tartjuk magunkat, ahol mindenki azért van a helyén, mert abban a pozícióban az adott személy az egyik legjobb a szakmájában. Magas teljesítményre törekszünk és ennek megfelelő fordulatszámon pörgünk.

Cég profil típusa: 
Munkaadó
Cég méret: 
Mikrovállalat / 1-10 alkalmazott

Elhelyezkedés