ímke

CRITERION Készpénzlogisztikai Kft.
-
Budapest
1139

Cég információ

Cégünk 1992 óta van jelen a hazai pénzszállítás piacán. Az azóta eltelt időben folyamatos beruházásaink eredményeként évek óta ágazatunk piacvezetői vagyunk, és olyan átfogó készpénz menedzsment szolgáltatással állunk banki és kereskedelmi partnereink rendelkezésére, amely a hagyományos pénz és értékszállítási, pénz és érték feldolgozási, valamint értéktárolási tevékenységen kívül ügyfeleink egyedi igényeinek kiszolgálására, személyre szabott megoldásokat kínál.

Magyarország 13 megyéjében működtetünk értékforgalmi kirendeltséget, így biztosítva a partnereinkkel való szorosabb kapcsolattartást, a rugalmasabb és magasabb szintű munkavégzést.

A logisztikai egyensúly fenntartása érdekében 5 régiót alakítottunk ki, melyek feladatai az alárendeltségükbe tartozó megyék pénz és értékszállítási, illetve ATM üzemeltetési tevékenységeinek összehangolása.

Régióközpontjaink budapesti irányítás és ellenőrzés alatt állnak, ezáltal az országos hálózattal rendelkező partnereink egységeik kiszolgálására azonos feltételek, illetve a minőségi követelmények egységes biztosítása mellett köthetnek szerződést.

Társaságunk 2001. december 17-én megkapta az értékforgalmi szolgáltatásokra vonatkozóan az MSZ EN ISO 9001:2015 minősítést, melyet az általunk nyújtott legmagasabb színvonalú szolgáltatás elismerésének, s egyben szinten tartása biztosítékának tekintünk.

Cég méret: 
1000-nél több alkalmazott
Iparág: 
Biztonság

Elhelyezkedés

Cím adatok

-
Budapest
1139