ímke

CBRE Global Workplace Solutions Kft.
Gubacsi út 6B/1.
Budapest
1097

Cég információ

A CBRE Group, Inc. több mint 23.8 milliárd dolláros (2018) bevétellel és 100,000 alkalmazottal (a leányvállalatokon kívül) a világ legnagyobb ingatlankereskedelmi és befektetési vállalata.

A cég 2008 óta szerepel a Fortune 500-as listán ahol 2023-ban a 135. pozícióra nevezték meg. Továbbá a Lipsey Company által, az iparág legnépszerűbb vállalatává jelölték meg immáron egymást követő 20. évben. Emellett az utóbbi 9 évben a Fortune legmegbecsültebb vállalatai közé is bekerült ahol 2021-ben (már három egymást követő évben) is az 1. helyezést szerezte meg a CBRE az ingatlanszektor kategóriában.

Szemléletmódunk

A CBRE-nél komolyan vesszük, hogy milyen hatással vagyunk ügyfeleinkre, beszállítóinkra, alkalmazottainkra, közösségeinkre és minden, működésünk körében érintettre. Célunk, hogy ugyanolyan széles körben ismerjenek el bennünket azért, ahogy dolgozunk, mint ahogyan elismerik az általunk nyújtott szolgáltatások minőségét.

Cégünk ügyfeleink telephelyein nyújt integrált épületüzemeltetési szolgáltatásokat Budapest több kerületében és vidéken is.

Cég profil típusa: 
Munkaadó
Cég méret: 
Nagyvállalat / 250+ alkalmazott
Iparág: 
Szolgáltatás
Keresett foglalkozási terület: 
Üzemeltető, Recepciós

Elhelyezkedés

Cím adatok

Gubacsi út 6B/1.
Budapest
1097