ímke

Carl Zeiss Vision Hungary Kft.
Ernst Abbe u. 1-2.
Mátészalka
4700 Mátészalka

Cég információ

A ZEISS az optikai és optoelektronikai ipar világszinten vezető szerepet betöltő technológiai vállalata. A vállalat jelentős mértékben hozzájárul a technológia fejlődéséhez, miközben megoldásaival folyamatosan inspirálja az optika világát és az ahhoz kapcsolódó területeket.

A ZEISS innovatív megoldásokat fejleszt, gyárt és forgalmaz ügyfelei számára az ipari méréstechnika és minőségbiztosítás területén, mikroszkópos megoldásokat kínál az élettudományok és az anyagkutatás számára, valamint orvostechnikai eszközöket a szemészeti és mikrosebészeti diagnosztika és terápia számára. A ZEISS a fotolitográfia területén is vezető szerepet tölt be. Ezt a technológiát a mikrocsipgyártásban alkalmazzák félvezetőelemek előállításához. A vállalat márkatermékei, a szemüveglencsék, a fotó- és filmobjektívek, valamint a távcsövek világszerte elismert, trendteremtő árucikkek. A ZEISS tevékenysége a következő négy nagy területre tagolódik: Semiconductor Manufacturing Technology, Industrial Quality & Research, Medical Technology és Consumer Markets.

A jövőbeli növekedési területekre - digitalizáció, egészség és ipar 4.0 - irányuló portfóliójával és erős márkanevével a ZEISS jelentősen hozzájárul a technológia fejlődéséhez, miközben megoldásaival folyamatosan inspirálja az optika világát és az ahhoz kapcsolódó területeket. A vállalat sikerét, valamint technológiai és piaci vezető szerepének folyamatos erősödését elsősorban annak köszönheti, hogy hosszú távon nagy összegeket fordít kutatásra és feljesztésre.

A ZEISS Csoport egy finommechanikai és optikai műhelyből alakult, amelynek alapkövét a cégalapító Carl Zeiss tette le 1846-ban Jénában (Türingia). Ma Oberkochenben (Baden-Württemberg) van a cég székhelye.
A holdingvállalat, a Carl Zeiss AG egyedüli tulajdonosa a Carl Zeiss Alapítvány, amely a tudomány támogatását szolgáló egyik legnagyobb német alapítvány.

Cég méret: 
Mikrovállalat / 1-10 alkalmazott

Video: 

Elhelyezkedés

Cím adatok

Ernst Abbe u. 1-2.
Mátészalka
4700 Mátészalka