ímke

3B Scientific Europe Kft
Kozma utca 9/b
Budapest
1108

Cég információ

3B Scientific nemzetközi vállalatcsoport természettudományos és orvosképzéssel kapcsolatos didaktikai anyagok gyártására és értékesítésére specializálódott. A legnagyobb múltra visszatekinto telephely Magyarországon, Budapesten már 1819 óta üzemel, így a 3B Scientific az iparág legnagyobb szakmai tapasztalatal rendelkezo cégcsoportja.

3B Scientific® márkanév több mint 100 országban ismert. Az állandó növekedés következtében a 3B Scientific ma világszerte az elso helyen áll az anatómiai piacon. A folyamatosan növekvo siker okai a következok:

  1. A kizárólag szakképzett dolgozók által készített termékek kiváló minosége. A 3B Scientific 2000 óta a DIN EN ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik.
  2. A rendkívül versenyképes ár-érték arány.
  3. Az ügyfelek kívánságainak barátságos és rugalmas teljesítése.

3B mai jelentése: Best Quality, Best Value, Best Service! (= Legjobb minoség, legjobb érték, legjobb szolgáltatás!)

Az üzleti célok

A munkatársak elégedettsége és motivációja, az innovációs erő és a gazdaságilag eredményes munkavégzés szándékának erősítése mellett a 3B Scientific fő üzleti célja az értékes termékek gyártása és forgalmazása korrekt áron, a kiváló ügyfélszerviz és a figyelmes ügyfélgondozás (3B: Best Quality, Best Value, Best Service). Prioritást élvez a globális marketingstratégiák összehangolása a különböző országok adottságaival és az ügyfelek egyéni igényeivel. A 3B Scientific® katalógusok így számos különböző nyelven jelennek meg, többek között fontos ázsiai nyelveken, mint a japán és a kínai. Az elkötelezettség, amellyel a vállalati célokat világszerte követik, következetesen magas piaci részesedéseket eredményezett az összes kontinensen. A forgalom kb. 90%-a Németországon kívül bonyolódik le.

3B Scientific sok sikerre és folyamatos növekedésre tekinthet vissza. Az ügyfelek, szállítók, munkatársak és a menedzsment meg vannak győződve arról, hogy a vállalat a „...going one step further“ cégszlogen értelmében, a jövőben is tovább fog növekedni.

Cég profil típusa: 
Munkaadó
Cég méret: 
Középvállalat / 51-250 alkalmazott
Iparág: 
Gyártás / Termelés

Kapcsolattartó személy: 

Kovács Brigitta 
+36-30-744-56-79

Elhelyezkedés

Cím adatok

Kozma utca 9/b
Budapest
1108

Amit nyújtunk: 

Munkábajárás támogatása
Ingyenes Parkolás
Hosszútávú munkalehetőség
Nyugdíj Program
Tervezhető munkaidő