Feladatok:
- Az északkelet-magyarországi üzemekben található éttermeink operatív felügyelete, az étteremvezetők szakmai irányítása
- Termelési és értékesítési folyamatok optimalizálása
- Napi/heti/havi forgalmi és költségadatok elemzése, riportálása
- Alapanyag-felhasználás és készletgazdálkodás ellenőrzése
- Vállalati sztenderdek kialakításának és betartatásának támogatása
- A céges színvonal és arculat fenntartása, valamint a vállalat értékeinek és minőségi elvárásainak képviselete a helyszíneken
- Folyamatos kapcsolattartás az éttermek vezetőivel, a központi menedzsmenttel és a megrendelői oldal képviselőivel
- A területre vonatkozó döntések, információk és irányelvek közvetítése, végrehajtása és a megvalósítás támogatása
- A konyhai és kiszolgáló csapatok szakmai támogatása és motiválása
- Új munkatársak beillesztésének elősegítése
- Az adminisztrációs rend bevezetése és kontrollálása az éttermekben
- Minőség- és élelmiszerbiztonsági előírások ellenőrzése, auditok előkészítése, a dokumentációk naprakészen tartása
- Részvétel új projektek, üzemek, konyhák beindításában
Elvárásaik:
- Vendéglátóipari végzettség és minimum érettségi
- Vendéglátásban és/vagy munkahelyi vendéglátásban szerzett több éves tapasztalat, valamint legalább 5 év vezetői múlt
- Üzemeltetési, gazdasági és adminisztratív folyamatok alapos ismerete
- HACCP- és élelmiszer-biztonsági előírások gyakorlati ismerete
- Felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Excel, e-mail, adminisztrációs rendszerek)
- Angol nyelvtudás
- Kiváló szervező- és irányítókészség, önálló döntéshozatali képesség
- Határozott, de emberséges vezetői attitűd; jó kommunikációs és motivációs készségek
- Elkötelezettség a vállalati értékek, színvonal és vendégelégedettség fenntartása iránt
- B kategóriás jogosítvány és utazási hajlandóság (rendszeres vidéki helyszíni jelenlét)
Amit kínálnak:
- Stabil, hosszú távú munkalehetőséget egy sikeresen működő, folyamatosan fejlődő vállalatnál
- Emberközpontú vezetésre és egymást támogató csapatmunkára épülő munkahelyi légkört, ahol a vendéglátásból ismert közvetlen, nyitott kommunikáció jellemző
- Céges autót, laptopot és mobiltelefont
- Kényelmi juttatások a mindennapokra: reggeli, ebéd, kávé, ásványvíz biztosított, valamint kedvezményes vásárlási lehetőség
- Változatos, felelősségteljes munkakör, amely szakmai fejlődési lehetőséget és kihívásokat kínál
- Kiszámítható, munka-magánélet egyensúlyát támogató időbeosztás: munkavégzés hétköznapokon, normál munkarendben – hétvégék és ünnepnapok szabadok
Munkavégzés helye:
- Északkelet-magyarországi régió (Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén és Hajdú-Bihar vármegyék)
Munkaidő:
- Munkavégzés kizárólag hétköznapokon, normál munkarendben – hétvégék és ünnepnapok szabadok.
Jelentkezés módja:
- Küldd el szakmai önéletrajzodat az alábbi „Jelentkezés” gombra kattintva!
Mi történik a jelentkezésedet követően?
- A beérkezett jelentkezéseket megtekintés nélkül automatikusan továbbítjuk partnerünk felé.
- Ezután már megbízónk veszi át a jelentkezésed kezelését, így a kiválasztási folyamat következő lépéseiben mi már nem veszünk részt.
A jelentkezéssel elfogadod a Beck and Partners Kft. [Kattintson a weboldal linkjének megjelenítéséhez].
Kérsz értesítőt hasonló állásokról a keresésed alapján?Készíts állásértesítőt!