Ugrás a tartalomra

Minőségbiztosítási Vezető

Legyünk együtt sikeresek!


Az alábbi pozícióba keresünk leendő kollégát Partnerünk részére:

Pozíció leírása:Minőségirányítási rendszer működtetése:;
Az élelmiszer-biztonsági és minőségi követelmények biztosítása és fejlesztése a gyártás során;
A Quality Management System (QMS) és HACCP rendszer fenntartása, működtetése, folyamatos fejlesztése;
GMP, fogyasztói/panaszkezelési mutatók (KPI-k) folyamatos figyelemmel kísérése és javítása;
Jogszabályi és vállalati előírások betartása:;
A termékek megfelelőségének biztosítása a hatályos jogszabályoknak, FSSC 22000 szabványoknak, vállalati belső szabályzatoknak megfelelően;
Kapcsolattartás a hatóságokkal a minőségbiztosítás, munkavédelem, tűzvédelem, környezetvédelem területén;
Kapcsolattartás a vállalat központi (corporate) minőségügyi és HSE szervezetével;
Laborvizsgálatok, elemzések:;
Nyersanyagok, csomagolóanyagok, félkész- és késztermékek kémiai, fizikai és érzékszervi vizsgálatainak felügyelete ISO és belső előírások szerint;
A vizsgálati eredmények értékelése, és ezek alapján javaslattétel a folyamatfejlesztésre.;
Emberi erőforrás menedzsment:;
A QA csapat irányítása: célkitűzések meghatározása, teljesítményértékelés, coaching, napi szintű koordináció;
Minőségügyi szemlélet fejlesztése a gyár egészében, tréningek és belső oktatások szervezése;
Keresztfunkcionális együttműködés:;
Együttműködés és információcsere más részlegekkel (gyártás, fejlesztés, logisztika stb.);
Minőségbiztosítási és élelmiszerbiztonsági témákban más vezetők és kollégák támogatása, mentorálása;
Kockázatkezelés, válsághelyzetek:;
Krízishelyzetek kezelése (pl. termékvisszahívás, gyártási hiba) a vállalati irányelvek és üzleti célok figyelembevételével;
Kockázatok értékelése, megelőző és korrekciós intézkedések kidolgozása;
Költségvetés és fejlesztési tervek:;
A minőségbiztosítási terület költségvetésének tervezése, nyomon követése;
Fejlesztési igények felmérése, beruházási javaslatok előkészítése.
Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft. Nyilvántartási szám: 3376-1/2008.

Elvárások: 

Felsőfokú végzettség kémia, mikrobiológia vagy élelmiszeripari technológia területen;
Min. 4 év tapasztalat minőségbiztosítási és/vagy gyártási területen;
Mély ismeretek a minőségirányítási rendszerekről: ISO, GMP, HACCP, FSSC 22000;
Élelmiszer-feldolgozási technológiák alapos ismerete;
Analitikai vagy mikrobiológiai laborban szerzett tapasztalat;
Vezetői tapasztalat csapat irányításában;
Magabiztos angol nyelvtudás szóban és írásban;
Alapvető pénzügyi és számítógépes ismeretek;
A hazai és EU-s élelmiszerbiztonsági jogszabályok ismerete.

Amit nyújtunk: 

Stabil, nemzetközi háttérrel rendelkező vállalat;
Versenyképes fizetés és juttatási csomag;
Szakmai fejlődési lehetőségek, tréningek;
Hosszú távú karrierlehetőség egy modern és innovatív környezetben.

Minőségbiztosítási Vezető

Székesfehérvár
Teljes munkaidős

Frissítés dátuma: 29.04.2025

Állás megosztása

Hasonló állások