Főbb feladatok:
- Az irodai étterem napi működésének teljes körű irányítása és a csapat összefogása
- A 8-10 fős éttermi személyzet: pultosok, szakácsok és konyhai kisegítők munkájának koordinálása és támogatása
- Konyhai folyamatok átlátása, szükség esetén aktív részvétel az ételek elkészítésében
- A napi kínálat ellenőrzése, receptúrák szezonhoz igazítása
- Teljeskörű készletgazdálkodás
- Vendégelégedettség biztosítása
- HACCP előírások betartása és betartatása
Elvárások:
- Magas minőségű irodai étkezde és/vagy a la carte étterem vezetésében szerzett minimum 3 éves tapasztalat
- Kiváló szervezőkészség és problémamegoldó képesség
- Erős vendéglátói szemlélet
- Határozott vezetői attitűd
Amit kínálnak Neked:
- Bruttó 1.000.000 – 1.300.000 Ft havi eredményességtől függően
- Hétköznapi munkavégzés, az étterem 7:00-17:00-ig tartó nyitvatartása mellett
- Hétfőtől – péntekig, napi 8 óra + szünetidő, teljes bejelentéssel, fizetett szabadsággal
- A munkaidőbeosztás és a kiszámíthatóság miatt a munka és a magánélet jól összeegyeztethető
- Modern, jól felszerelt konyha, minőségi vendégtérrel
- Stabil, hosszú távú munkalehetőség
- Jó megközelíthetőség, parkolási lehetőséggel
Munkavégzés helye:
- Budapest XIII. kerület
Jelentkezés módja:
- Küldd el szakmai önéletrajzodat az alábbi „JELENTKEZÉS” gombra kattintva!
Mi történik a jelentkezésed után?
- Kollégáink az elvárások alapján elbírálják pályázatod, és ha megfelelsz, továbbítják azt megbízónknak. A továbbiakban már megbízónk veszi át a kiválasztási folyamatot.
A jelentkezéssel elfogadod a Beck and Partners Kft. [Kattintson a weboldal linkjének megjelenítéséhez].