Ugrás a tartalomra

IRODAI ÉTTEREMVEZETŐ

Főbb feladatok:

  • Az irodai étterem napi működésének teljes körű irányítása és a csapat összefogása
  • A 8-10 fős éttermi személyzet: pultosok, szakácsok és konyhai kisegítők munkájának koordinálása és támogatása
  • Konyhai folyamatok átlátása, szükség esetén aktív részvétel az ételek elkészítésében
  • A napi kínálat ellenőrzése, receptúrák szezonhoz igazítása
  • Teljeskörű készletgazdálkodás
  • Vendégelégedettség biztosítása
  • HACCP előírások betartása és betartatása

Elvárások:

  • Magas minőségű irodai étkezde és/vagy a la carte étterem vezetésében szerzett minimum 3 éves tapasztalat
  • Kiváló szervezőkészség és problémamegoldó képesség
  • Erős vendéglátói szemlélet 
  • Határozott vezetői attitűd

Amit kínálnak Neked:

  • Bruttó 1.000.000 – 1.300.000 Ft havi eredményességtől függően
  • Hétköznapi munkavégzés, az étterem 7:00-17:00-ig tartó nyitvatartása mellett
  • Hétfőtől – péntekig, napi 8 óra + szünetidő, teljes bejelentéssel, fizetett szabadsággal
  • A munkaidőbeosztás és a kiszámíthatóság miatt a munka és a magánélet jól összeegyeztethető
  • Modern, jól felszerelt konyha, minőségi vendégtérrel
  • Stabil, hosszú távú munkalehetőség
  • Jó megközelíthetőség, parkolási lehetőséggel

Munkavégzés helye:

  • Budapest XIII. kerület

Jelentkezés módja:

  • Küldd el szakmai önéletrajzodat az alábbi „JELENTKEZÉS” gombra kattintva!

Mi történik a jelentkezésed után?

  • Kollégáink az elvárások alapján elbírálják pályázatod, és ha megfelelsz, továbbítják azt megbízónknak. A továbbiakban már megbízónk veszi át a kiválasztási folyamatot.

A jelentkezéssel elfogadod a Beck and Partners Kft. [Kattintson a weboldal linkjének megjelenítéséhez].

IRODAI ÉTTEREMVEZETŐ

Budapest
Teljes munkaidős

Frissítés dátuma: 12.06.2025

Állás megosztása