Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

HR gyakornok

HR gyakornok

HAYS Hungary Kft.
Régió: Budapest
 
Hozzáadva: 2019.11.16.
Jelentkezési határidő: 2019.12.07.
 
HR gyakornok
A Hays Hungary-nél nem csak az ügyfeleknek, hanem a cég szempontjából legfontosabb személyek – a munkatársaink – számára is a lehető legtöbbet próbáljuk nyújtani! Ha szeretnéd kipróbálni mit is jelent ez, olvass tovább és ismerd meg közelebbről a HR Gyakornoki pozíciónkat!

Miről szól ez a pozíció?

HR Gyakornokként te keresel fel potenciális jelölteket a partnereinknél található pozíciók - leendő “álommunkájuk” kapcsán, te szűröd őket elő és szervezed be őket interjúkra, a tanácsadóinkkal kooperálva, illetve feltérképezhetsz új csatornákat a jelöltek keresésére. Mindemellett egy lelkes és fiatalos csapat tagja lehetsz, amelyen keresztül megismerkedhetsz üzletágunkkal és azzal, hogy milyen az élet egy világszerte jelen lévő, piacvezető cégnél.

Mitől lehetsz te is sikeres HR Gyakornok?

Hasznos tréningeket és folyamatos támogatást nyújtunk neked az induláshoz, hogy minden simán menjen, de az mindenképpen pluszt jelent, ha egy proaktív, kommunikatív egyetemista vagy, aki szereti használni az angolt, nem riad vissza a kihívásoktól és az órái mellett még van ideje hetente legalább 25 órán keresztül tevékenykedni az irodánkban.

Miért minket válassz?

Az értékes tapasztalaton, versenyképes fizetésen, bónuszokon és az előrelépési lehetőségen túl mit tud a Hays adni a gyakornokainak? Egy egyedülálló irodai életet: Mindig megünnepeljük sikereinket egy közös vacsora, vagy más rendezvények formájában, de itt az irodában is jól érezzük magunkat, mert mindig várnak minket a konyhában ajándék finomságok (gyümölcsök, kekszek, fagyik, túrórudik, kávék és teák), egy modern, jól felszerelt környezetben dolgozhatunk, csodálatos kilátással (a Bazilikára), egy könnyen megközelíthető, frekventált helyen (az Arany János utcánál, a Bank Centerben). Illetve mindig találsz néhány segítőkész kollégát aki segít neked bekapcsolni az irodában található Xbox One-t :)!

Helyek Budapest
Kategória Humán erőforrás
Aktiválás időpontja 2019.11.16.
Iratkozzon fel állásértesítőre