Ugrás a tartalomra

Befektetési szakember

Ipari ágazatban működő nemzetközi gyártó partnerünk zöldmezős beruházásának megvalósításához Hajdú Bihar Megyébe keresünk:

Befektetési szakembert.

 

Munkaköri feladatok:

1. A létesítmények építésével, üzemeltetésével és kezelésével foglalkozó összes funkcionális osztály koordinációjának támogatása.

2. Támogatja a kormánnyal, hatóságokkal, üzleti partnerekkel, külső ügynökségekkel való kommunikációt, a kormánnyal az ösztönzési csomagról folytatott tárgyalásokban és a kormányt támogató politikák végrehajtásában való részvétel.

3. Támogatja a beruházási projekteket, beleértve a projektértékelést, a lehetőségek és kockázatok elemzését, a pénzügyi modellezést és értékelést, a megvalósíthatósági tanulmányt és jelentést a befektetési bizottságnak.

4. Részt vesz a beruházással kapcsolatos és a belső összehangoláshoz nélkülözhetetlen megállapodások kulcsfontosságú feltételeinek felülvizsgálatában, tárgyalásában és véglegesítésében.

 

Követelmények:

1. Legalább felsőfokú alapképzés (Bsc) vagy magasabb fokú végzettség közgazdasági, pénzügyi, számviteli és természettudományi szakon. Külföldi tanulmányi tapasztalat előnyt jelent.

2. Mélyreható pénzügyi modellezési és pénzügyi számviteli ismeretek. CFA, CPA, ACCA előnyben.

3. Szilárd pénzügyi modellezési készség, erős pénzügyi elemzési képesség, releváns üzleti tárgyalási tapasztalat.

4. 2 év releváns munkatapasztalat; a Big 4 könyvelőcégek, stratégiai tanácsadó cégek (Deloitte, Pwc, EY, KPMG) vagy a nemzetközi befektetési bankok (Goldman Sachs, JPMorgan Chase, Morgan Stanley, Citigroup) valamelyikében.

5. 2-3 határon átnyúló beruházási, zöldmezős vagy vegyesvállalati projektben tapasztalat.

6. Angol munkanyelv, magyar nyelvtudás előny.

7. Jó kommunikációs készség, gyors tanulási képesség, megoldásorientált; képes stresszhelyzetben dolgozni. Hatékony végrehajtási képesség, elismeri a cég értékeit, a csapatjátékos.

Amit kínálunk:

  • Kiemelkedő bérezés.
  • Részvétel egy modern, innovatív beruházás megvalósításában.
  • Fejlődési lehetőség nemzetközi környezetben.

Kérem, amennyiben felkeltette érdeklődését a lehetőség, a "Jelentkezés" gombra kattintva, magyar és angol nyelvű önéletrajzának csatolásával jelentkezhet.

Befektetési szakember

Debrecen
Teljes munkaidős

Frissítés dátuma: 26.04.2024

Állás megosztása