KUKA Robotics

KUKA Robotics
Hungary

About

A KUKA AG nemzetközileg tevékeny vállalat, amelynek mintegy 3-milliárd euró a forgalma. Naponta a KUKA mintegy 13 200 munkatársa gondoskodik arról, hogy az intelligens automatizálási megoldások egyik világszerte vezető szállítója maradjunk – az augsburgi központban és az egész világon. Nemzetközi ügyfeleleink többek között az autóiparból és az általános iparból származnak. Ők a KUKA-nál mindent megkapnak egy kézből: az egyes komponensektől egészen a teljesen automatizált berendezésekig.

A KUKA-nál a legjobb fejlődési lehetőségek és hosszútávú perspektívák várják Önt. Szálljon be az Ipar 4.0 világába és alakítsa velünk együtt a holnap automatizálását: csatlakozzon Ön is a KUKA-hoz.

Az Ön karrierje az Ipar 4.0 világában

Lehet tanuló, egyetemista, végzős vagy rendelkezhet munkatapasztalattal, az intelligens automatizálási megoldások válóra váltásához mindenekelőtt csapatszellem, szenvedély, kompetencia és kreativitás szükségeltetik. Ezek azok a tulajdonságok, amelyektől valaki a KUKA tagja lehet az egész világon

Nálunk vonzó munkakörülmények és izgalmas feladatok várják az Ipar 4.0 keretén belül. A következő oldalakon tudjon meg többet a KUKA-nál való karrierjéről.

Company Locations

Address information

Hungary