HABI Kft.

HABI Kft.
Szegedi út 71-73.
Kiskunhalas
6400

About

A HABI Kft. a mezőgazdaságnak, mint hazánk húzóágazatának meghatározó beszállító partnere. A legfőbb értékünk a tisztességünk minden irányba, hisz tisztában vagyunk azzal, hogy több ezer család megélhetése függ a megbízhatóságunktól és a munkánk minőségétől. 

A HABI Kft. a folyamatos megújulást szem előtt tartva egy tradicionális, értékteremtő, vevőorientált, transzparens szervezet, mely megbecsüli munkatársait és fontosnak tartja a lojalitásukat.

Fontos számunkra, hogy a Cégünknél csak olyan munkatársak dolgozzanak, akik számára fontos a saját és családja egészsége. Munkánk során előtérbe helyezzük az emberi kapcsolatokat. A Csapat mindenkinek biztonságot ad, és ezért van erőnk és időnk az állandó fejlődésre.

A Habi kft, majd 25 éves hagyománnyal rendelkező, a minőségre adó, modern termékekkel is dolgozó, nagy hálózattal rendelkező, tanulni és fejlődni képes tőkeerős szervezet. Szakembereink a vevőink igényeit figyelembe véve keresnek, és találnak minden problémára megoldást.

Aki velünk dolgozik, tapasztalhatja az értékeinket a mindennapokban: működésünk stabil, ugyanakkor innovatív, megbízható, bizalmon és együttműködésen alapuló, vevőorientált szervezet.

Célunk, hogy meghatározó piaci szereplőként növeljük regionális jelenlétünket a hazai és export piacokon. Mindezt úgy érjük el, hogy vásárlóinkat a legkedvezőbb áron, az elvárt minőségben, a megfelelő helyen és időben szolgáljuk ki.

Company Locations

Address information

Szegedi út 71-73.
Kiskunhalas
6400