Graboplast Padlógyártó Zrt.

Graboplast Padlógyártó Zrt.
Fehérvári út 16/b.
Győr
9023

About

Fennállásunk 115 éve alatt Közép-Európa vezető speciális padlógyártó vállalatává fejlődtünk. A magyar tulajdonban lévő, győri központú vállalatcsoportunk három telephelyen Győrben, Kecskeméten és Tatabányán rendelkezik gyárral, és bevételünk több mint 85 százaléka származik az exportpiacokról. Termékeink a legmodernebb technológiák alkalmazásával készülnek, melyeket a több mint 500 fős alkalmazotti létszámunk mellett, öt kontinens közel 100 országába szállítjuk. Az előállított termékeink köre az elmúlt egy évtized során jelentősen átalakult, így ma a lakossági padlók előállítása mellett, olyan saját fejlesztésű, nagy hozzáadott értékkel rendelkező speciális padlóburkolatokat gyártunk, mint a közületi-, sport-, show és járműipari padlók.

Teljesen új gyártási technológiával készülnek LVT és homogénpadlóink a tatabányai padlógyár új üzemében, melynek köszönhetően a műanyag alapú felületek számos előnyös tulajdonsága, úgy, mint magas kopásállóság; víz-, folt- és vegyszerállóság; gyors és egyszerű installálás; könnyű javíthatóság mellett, valósághű például kő, fa megjelenésűek lehetnek.

Beruházási programunk első lépcsőjeként, a Tatabányán 6,2 milliárd forintból felépült és 2016. februárban felavatott gyárunkban, olyan új technológiával előállított különleges padlóburkolatokat gyártunk, amelyek piaca világszerte 10 százalék feletti növekedést mutat. Exporttevékenységünk fejlesztésével a vállalatunk célja, hogy folytassa azt az utat, melyen az elmúlt évtizedben elindult: a speciális padlógyártók meghatározó európai szereplőjeként, úgy növeljük piaci súlyunkat, hogy az új padlótípusok területén átlag feletti növekedést érjünk el.

Az új tatabányai gyárunk mellett kecskeméti parkettagyárunkba is jelentős összeget fektettünk be az elmúlt időszakban. Egy új, modern felületkezelő gépsor került üzembe helyezésre termelő csarnokunkba, tovább növelve ezzel versenyképességünket és exportbevételeinket.

A környezettudatosságunk jegyében 2013 óta feldolgozzuk a gyártási tevékenységünk során keletkező PVC hulladékot, és az erre szolgáló őrlő berendezésekkel újrahasznosítható PVC granulátumot készítünk.

Kiket keresünk?

Tevékenységünk jellegéből fakadóan a középfokú végzettségű munkavállalók mellett, magasan képzett, elsősorban műszaki, mérnöki, gazdasági végzettségű, idegen nyelveket beszélő, elhivatott pályázók jelentkezését várjuk, akik szívesen dolgoznának egy nagy múlttal rendelkező, dinamikusan fejlődő magyar vállalatnál.

Company profile type: 
Employer
Wanted occupational fields: 
Manufacturing / Production, Semi-skilled Labour, Machine operator, Manual / Unskilled work, Industrial labourer

Video: 

Company Locations

Address information

Fehérvári út 16/b.
Győr
9023