Converzum Tudomány Nyelviskola Zrt.

Converzum Tudomány Nyelviskola Zrt.
Lajos u. 11-15
Budapest
1023

About

Sikerélményt, közösséget és magabiztosságot nyújtunk.

1991-ben a Tudomány Nyelviskola megalapításával kezdődött minden.

25 sikeres nyelvoktatási évet követően 2016-ban Converzum – a nyelvi közösségi térként újultunk meg. Magas színvonalú nyelvoktatásunkra a garanciát a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által adott Minősített és Ajánlott Nyelviskola cím biztosítja.

A Converzum célja, hogy a nyelvtanulókból és a nyelvi mentorokból egy támogató közösséget kovácsoljon, a nyelvtanulás folyamatát pedig közösségi élménnyé tegye.

Fontosnak tartjuk, hogy aki beiratkozik hozzánk, akkor is tanuljon, amikor szórakozik, és akkor is szórakozzon, amikor tanul. Így nem érzi kényszernek a tanulást, nem szorong. Motiváció és élmény nélkül a nyelvtanulásban sincs siker.

Bízd magad nyelvi mentorainkra!

A Converzum a professzionális tanárkiválasztási rendszerének köszönhetően felkészült, motivált, pozitív hozzáállású, hallgatócentrikus tanárokat foglalkoztat.  Folyamatosan végzünk tanárkiválasztást, mentorainkkal szemben elvárás, hogy legyen nyelvtanári diplomájuk, és hogy igényesek legyenek szakmai munkájukra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy nyelvi mentorainkat folyamatosan fejlesszük, bővítsük szakmai ismereteiket, ezért a szakmai vezetők a továbbképzések biztosításán túl óralátogatásokkal, módszertani tanácsadással, szakmai beszélgetésekkel segítik a nyelvi mentorok munkáját.

Az egyik legnagyobb erősségünk a nyelvi mentoraink mögött álló szakmai vezetés. A szakmai vezetésben résztvevő szakemberek rendszeresen látogatnak nyelvoktatási kiállításokat és vásárokat, számos szakmai fórumon és országos konferencián tartanak előadásokat és workshopokat.

 

Industry: 
Education

Company Locations

Address information

Lajos u. 11-15
Budapest
1023