Bálint Analitika Kft.

Bálint Analitika Kft.
Fehérvari út 144
Budapest
1116

About

Cégünk a mintavételezés, a helyszíni mérések, a laboratóriumi vizsgálatok és azok eredményeinek értékelése, szaktanácsadás, valamint környezeti kárfelmérés és kármentesítés tekintetében egyedülálló helyet foglal el a hazai és nemzetközi piacon.
Társaságunk 1995. október 18-án alakult, és az 1116 Budapest, Fehérvári út 144. alatt működik. A kémiai laboratórium működésén túlmenően 2007. június 1-vel megkezdte működését az Orvosdiagnosztikai laboratórium is. A cég 100%-os magyar tulajdonban lévő, közepes vállalkozás.
Legfőbb tevékenységeinket 2007. februárjától akkreditáltan végezzük, amikor a német akkreditáló szervezet ismerte el szakmai munkánkat. Ezt követően 2011-től a hazai akkreditáló szervezet, 2015-ben a hazai akkreditáló hatóság az MSZ EN ISO/IEC 17025 szabvány szabvány szerint akkreditálta munkánkat.
Tevékenységünk középpontjában a vevő áll. Elkötelezettségünket a Minőségpolitikai nyilatkozatunkban is megfogalmaztuk. Meglévő tevékenységeinken túl törekszünk új szolgáltatási területek kifejlesztésére, hogy megfelelhessünk az állandóan változó, bővülő piaci elvárásoknak. Ezt tükrözi a számos módszerfejlesztés, valamint kutatási tevékenység. Ezek mindig a korábban járatlan területekre koncentrálnak, mint például biopeszticid alkalmazási lehetőségeinek vizsgálata, növényi eredetű termékek származási helyének pontos megállapítása.
Részt veszünk hazai és nemzetközi kárfelmérésben és a károk felszámolásában. Sikeres projekt volt például a hazai vörösiszap-katasztrófa veszélyhelyzetének minimalizálása, a román partokra vontatott hulladékszállító hajóban tárolt veszélyes hulladékok mentesítése.

A szakmai megbízhatóságunk és színvonalunk bizonyítéka néhány olyan kitüntetés, melyet Bálint Mária az elmúlt években kapott. Ezek mindegyike nagy jelentőségű, a hazai környezetvédelem szempontjából kiemelkedő munkát takar.

Company profile type: 
Employer
Company size: 
51-250 employees
Industry: 
Service Industry
Wanted occupational fields: 
Chemical engineer, Chemist, Technician, Food processing engineer

Contact: 

Dénesné Palik 
ügyvezető helyettes
06204517292

Company Locations

Address information

Fehérvari út 144
Budapest
1116