Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyébe, exkluzív hotelbe keresünk 2 fő szakácsot vagy séfet. Pályakezdők jelentkezését is várjuk! Olyan ambiciózus szakembert keresünk, aki hosszú távon szeretne egy helyen dolgozni, és kreativitását szívesen kamatoztatja.
Főbb feladatok:
- 45-50 fős étkeztetés biztosítása (reggeli, vacsora)
- Rövidített à la carte menü lefőzése
- Svédasztalos menü kialakítása és megújítása
- Étlap összeállítása, javaslattétel
- Alapanyagokkal való gazdálkodás (előkészítés, tárolás, adagolás, minőség-megőrzés)
- Szakmai szabályok betartása az alapanyag-felhasználás és fűszerezés során
- Technológiai folyamatok betartása, energiatakarékos üzemeltetés
- Munkahelyi rend, tisztaság, higiéniai előírások betartása
- Napi anyagfelhasználás vezetése (anyagjelentések)
- Hulladékok szakszerű elhelyezése, kezelése
Elvárások:
- Gyakorlati főzési tudás
- 45-50 fős létszám ellátása
- Svédasztalos menü és à la carte tapasztalat
- Innovatív szemlélet
- Önálló munkavégzés, rugalmasság
Előny:
- Szakács és cukrász végzettség + gyakorlat
- Nyelvtudás
Munkaidő & beosztás:
- Heti 3 nap munka (átlagosan havi 13 munkanap)
- Munkaidő: 6:30-20:00
Amit kínálunk:
- Szállás, étkezés biztosított
- Versenyképes fizetés és éves prémium
- Üdülési voucher
- Iskolakezdési támogatás
- Hosszútávú álláslehetőség
- Stabil háttér
Jelentkezés:
Ha felkeltettük érdeklődésedet, és hosszú távon szeretnél egy stabil, kreatív munkakörnyezetben dolgozni, küldd el fényképes önéletrajzodat és a portfóliódat (ételek képeivel) a Hofmann Hungary részére a "Jelentkezem" gombra kattintva!
Munkaerő-Közvetítői nyilvántartási szám: HB/09-FOGL/001844-3/2023
Munkaerő-Kölcsönzői nyilvántartási szám: HB/09-FOGL/001842-3/2023
Do you want new jobs emailed to you based on your search?Subscribe to Job Alerts