Feladatok / Tasks
-
Étlap, menü, napi ajánlatok, étrendjavaslatok összeállítása
-
A nyersanyagok előkészítése, feldolgozása (párolás, főzés, sütés)
-
Ételek elkészítése, adagolása, díszítése, tárolása
-
Segédszemélyzet munkájának összehangolása és irányítása
-
A konyha, a konyhai berendezések, a kiszolgáló területek és egyéb egységek felügyelete és takarítása a biztonságos és higiénikus ételkezelési előírások betartása érdekében
-
Nagy konyhai berendezések, pl. rostélyok, olajsütők és serpenyők üzemeltetése
Amit nyújtunk / Offer
-
Bruttó 2 556 Ft/óra
-
Cafeteria
-
Munkába járás támogatás
Requirements:
-
Felelősségteljesség
-
Megbízhatóság
-
Józan életvitel
-
Pontosság
-
Önállóság