Uplift Your Career with Corinthia Budapest!
Főbb feladatok:
- A szálloda személyzeti étkeztetési rendszerének működtetése
- Receptúra alapján az ételek magas minőségű elkészítése és kiadása
- Nemzetközi elvárásoknak megfelelő minőségű és választékú gasztronómiai kínálat kialakítása, új gasztronómiai stílusok nyomon követése és a kínálatba való beépítése
- A konyhai dolgozók munkájának beosztása, a napi termelés megszervezése, lebonyolítása és ellenőrzése
- Raktárkészlet figyelése, a szükséges rendelések szervezése és ellenőrzése
- HACCP rendszer szerinti működés betartása és betartatása
Elvárások:
- Szakirányú végzettség
- Legalább pár éves releváns szakmai tapasztalat preferáltan 5-csillagos szállodai környezetben
- Receptúrák, konyhatechnikai eljárások ismerete
- Angol nyelvtudás (előny)
Juttatások:
- Juttatási csomag szervizdíjjal, borravalóval és cafeteriával
- Térítésmentes személyzeti étkezés a műszak alatt
- Magán egészségbiztosítás
- Munkaruha mosoda szolgáltatással
- Nemzetközi Corinthia kedvezmények
- Munkavállalói elismerési díjak és események
- Tanulási és fejlődési lehetőségek
A jelentkezéshez kérjük, csatolja magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajzát.
CORINTHIA BUDAPEST, HUNGARY