Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Import/export koordinátor - Komárom környéke


Feladatkör: A logisztikai szervezeten belül irányítja és végrehajtja az Import/Export folyamatokat. Felelős a külkereskedelmi szabályozások, üzemeltetési eljárások betartatásáért/betartásáért a Közép-európai régióban. Kapcsolatot tart az EMEA Import/Export koordinátorral, a magyar Supply planner-el és vetőmag adminsiztrátorral, a keleti vevői szervíz-csapattal, és az importáló ország szerveivel a lehető leggyorsabb import/export teljesítések érdekében. Felelős az adatszolgáltatásokért, és az adminsiztrációs követelmények betartatásáért/betartásáért. Az Import/Export tranzakciókat mindig naprakészen a szabályoknak, és a cég politikájának megfelelően bonyolítja. Nyomon követi a vevők szabály-változásait, a növény-egészségügyi igazolások változásait. Intézkedik a nem EU-tagországokra vonatkozó vámkezelési és export dokumentumokkal kapcsolatban. Eleget tesz a speciális import és export folyamatoknak a világ többi országából. Optimalizálja a szállítási folyamatokat, alkalmazza az egyeztetett tarifákat és kondíciókat a vám brókerekkel, és a különböző szállító cégekkel annak érdekében, hogy a leghatékonyabban, a legjobb minőségben szállíthassanak.
Végzettség: Felsőfokú külkereskedelmi végzettség.
Szakmai tapasztalat: Minimum 2 éves import/export-ban szerzett tapasztalat.
Informatika: felhasználó szintű office ismeretek
Egyéb követelmény: Tárgyalóképes angol nyelvtudás. Kiváló kommunikációs, tervezési és szervezési képesség. Jó problémamegoldó képesség. Excel, Word és SAP ismeret.
Logisztika/Értékesítés területre
Megjegyzés: A világ egyik legnagyobb mezőgazdasági termék és technológiai megoldások szállítója. Hazai tevékenységét több,mint 10 éve kezdte, azóta folyamatosan fejlődik, és jelentős szereplője a magyaroszági mezőgazdaságnak.
Egyéb hasonló állások Önnek
Supply Chain Analyst

Sanmina - SCI Magyarország Kft.

One of the world’s premier Electronics Contract...
Budapest


Autóbusz vezető Németország

Silverhand Hungary Kft

Egy kiemelt ügyfelünknek keresünk azonnali kezd...
Budapest


Villás targoncavezető

Silverhand Hungary Kft

Munkavégzés helye: IngolstadtMunkakezdés idej...
Budapest