Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Import/export koordinátor - Komárom környéke


  • A hirdetés 2086 napja lejárt
Feladatkör: A logisztikai szervezeten belül irányítja és végrehajtja az Import/Export folyamatokat. Felelős a külkereskedelmi szabályozások, üzemeltetési eljárások betartatásáért/betartásáért a Közép-európai régióban. Kapcsolatot tart az EMEA Import/Export koordinátorral, a magyar Supply planner-el és vetőmag adminsiztrátorral, a keleti vevői szervíz-csapattal, és az importáló ország szerveivel a lehető leggyorsabb import/export teljesítések érdekében. Felelős az adatszolgáltatásokért, és az adminsiztrációs követelmények betartatásáért/betartásáért. Az Import/Export tranzakciókat mindig naprakészen a szabályoknak, és a cég politikájának megfelelően bonyolítja. Nyomon követi a vevők szabály-változásait, a növény-egészségügyi igazolások változásait. Intézkedik a nem EU-tagországokra vonatkozó vámkezelési és export dokumentumokkal kapcsolatban. Eleget tesz a speciális import és export folyamatoknak a világ többi országából. Optimalizálja a szállítási folyamatokat, alkalmazza az egyeztetett tarifákat és kondíciókat a vám brókerekkel, és a különböző szállító cégekkel annak érdekében, hogy a leghatékonyabban, a legjobb minőségben szállíthassanak.
Végzettség: Felsőfokú külkereskedelmi végzettség.
Szakmai tapasztalat: Minimum 2 éves import/export-ban szerzett tapasztalat.
Informatika: felhasználó szintű office ismeretek
Egyéb követelmény: Tárgyalóképes angol nyelvtudás. Kiváló kommunikációs, tervezési és szervezési képesség. Jó problémamegoldó képesség. Excel, Word és SAP ismeret.
Logisztika/Értékesítés területre
Megjegyzés: A világ egyik legnagyobb mezőgazdasági termék és technológiai megoldások szállítója. Hazai tevékenységét több,mint 10 éve kezdte, azóta folyamatosan fejlődik, és jelentős szereplője a magyaroszági mezőgazdaságnak.
Egyéb hasonló állások Önnek
Digital Telesales Associate

Trenkwalder Kft

Nemzetközi piacon élen járó, elektronikai termé...
Budapest


Megváltozott munkaképességű munkatárs

Trenkwalder Kft

Multinacionális partnerünk esélyegyenlőségi pro...
Budapest


Junior és Senior Tesztmérnök / Villamosmérnök

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Új termék bevezetésének támogat...
Szombathely, Zalaegerszeg