Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Import/export koordinátor - Komárom környéke


  • A hirdetés 1972 napja lejárt
Feladatkör: A logisztikai szervezeten belül irányítja és végrehajtja az Import/Export folyamatokat. Felelős a külkereskedelmi szabályozások, üzemeltetési eljárások betartatásáért/betartásáért a Közép-európai régióban. Kapcsolatot tart az EMEA Import/Export koordinátorral, a magyar Supply planner-el és vetőmag adminsiztrátorral, a keleti vevői szervíz-csapattal, és az importáló ország szerveivel a lehető leggyorsabb import/export teljesítések érdekében. Felelős az adatszolgáltatásokért, és az adminsiztrációs követelmények betartatásáért/betartásáért. Az Import/Export tranzakciókat mindig naprakészen a szabályoknak, és a cég politikájának megfelelően bonyolítja. Nyomon követi a vevők szabály-változásait, a növény-egészségügyi igazolások változásait. Intézkedik a nem EU-tagországokra vonatkozó vámkezelési és export dokumentumokkal kapcsolatban. Eleget tesz a speciális import és export folyamatoknak a világ többi országából. Optimalizálja a szállítási folyamatokat, alkalmazza az egyeztetett tarifákat és kondíciókat a vám brókerekkel, és a különböző szállító cégekkel annak érdekében, hogy a leghatékonyabban, a legjobb minőségben szállíthassanak.
Végzettség: Felsőfokú külkereskedelmi végzettség.
Szakmai tapasztalat: Minimum 2 éves import/export-ban szerzett tapasztalat.
Informatika: felhasználó szintű office ismeretek
Egyéb követelmény: Tárgyalóképes angol nyelvtudás. Kiváló kommunikációs, tervezési és szervezési képesség. Jó problémamegoldó képesség. Excel, Word és SAP ismeret.
Logisztika/Értékesítés területre
Megjegyzés: A világ egyik legnagyobb mezőgazdasági termék és technológiai megoldások szállítója. Hazai tevékenységét több,mint 10 éve kezdte, azóta folyamatosan fejlődik, és jelentős szereplője a magyaroszági mezőgazdaságnak.
Egyéb hasonló állások Önnek
Raktári csomagoló

Trenkwalder Kft

Logisztikai szolgáltatásokat végző partnercégün...
Budapest


Roncsolásmentes anyagvizsgáló

Human Centrum Kft.

A Humán Centrum Kft. működése alatt több ezer e...
Pest


Betanított alapanyag felrakó munkatárs: 1000 Ft kezdő órabértől

Trenkwalder Kft

Világhírű vállalat magyarországi gyáregységének...
Pest