Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

XX. Győri Állásbörze

Győri BörzeXX. Győri Állásbörze

Helyszín: Széchenyi István Egyetem, Új Tudástér - Aula

Időpont: 2014. április 8. 9: 00-16: 00

 

2014. április 8-an kerül megrendezésre a hagyományosnak tekinthető Már Állásbörze a Széchenyi István Egyetemen. A tavalyi kezdeményezést folytatva Iden a Győri Állásbörze Ismet egy Széchenyi István Egyetem Kommunikációs és Szolgáltató Központja valamint a Győr-Moson-Sopron megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Közös szervezésében valósul meg.

A rendezvényt 09:00 órái kezdettel Prof. Dr. Égert János , a Széchenyi István Egyetem Műszaki Tudományi Karának dékánja es Széles Sándor , a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal kormánymegbízottja, a rendezvény fővédnökei nyitják meg.

A börzét AZ április 7-i felkészítő Nap előzi meg. Ennek Celje, Hogy AZ érdeklődők Kello információt és tapasztalatot szerezhessenek a munkakeresés és állásinterjúk területen, segítve Ezzel a cégekkel történő kommunikációt és kapcsolatteremtést. A felkészítő Nap keretében a Széchenyi István Egyetem Új Tudásterében található ÚT 114-it teremben 14:00 15:00 órától óráig "Karrier gyakorlatok AZ NSN-nel" címmel Gyenes Péter (Nokia megoldások és hálózatok, Üzleti kapcsolatok vezető) tart előadást. Majd EZT követően
15:00 órától 16:00 óráig "A kiválasztás lépései" címmel Pintér Henriette (Audi Akadémia - Szemelyügy, teamkoordinátor) és Berki Viktória (Audi Akadémia Trener, tanácsadó) előadását hallgathatják meg az AZ érdeklődők.

Az Állásbörze FO Celje, Hogy Egy Kézzel fogható Kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók KÖZÖTT. Ennek szellemében a Börze célcsoportja Az egyetem hallgatói Mellett a diplomások, pályakezdők és szakképzett Fiatalok körével bővül. Ezzel Még több lehetőséget tudunk kínálni a cégeknek MAGUK, illetve termékeik bemutatására, and jövendőbeli gyakornokaik, munkavállalóik kiválasztására.

Az Állásbörzén - többek között- olyan cégek képviseltetik magukat, Mint az Audi Hungaria Motor Kft, Rába Járműipari Holding Nyrt, a Federal Mogul Hungary Kft, AZ EPCOS Kft, AZ SMR Hungary Bt, a LuK Savaria Kft, és ...... a Nemak Győr Kft. a Börze kiadványában megtalálható Lesz Minden résztvevő Cég bemutatkozó anyaga, néhány a pályakezdők SZÁMÁRA Hasznos információval és egy standtérképpel kiegészítve.

A szervezők SZERETETTEL várnak Minden érdeklődőt a Széchenyi István Egyetem Új Tudástér épületében április 8-an 09:00 és 16:00 óra között! Részletes Információk Kapcsolat megtalálhatók a http://eszk.sze.hu/ oldalon.