Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Work&Life Magazin, a magán- és az üzleti élet egyensúlyáért

A mai felgyorsult világban, ahol bizony napi szinten fel kell venni a versenyt nemcsak a munkahelyünk által diktált tempóval, de a saját magánéletünk rohanó mindennapjaival is, nagyon oda kell figyelnünk, hogy minden hasznos információhoz időben hozzájussunk. A Work&Life Magazin (www.workandlife.hu) Magyarországon szinte egyedülállóan egyesíti magában az üzleti és a magánéleti témákat. Naponta többször frissülő tartalommal vonzza maga köré az olvasókat, a dolgozó és az otthon levő kismamákat, a vállalkozókat és az üzletembereket.

Elvégre, aki vállalkozó, az is lehet otthon anyuka vagy apuka, a kettő nem zárja ki egymást. Nekik is lehetnek magánéleti és párkapcsolati problémáik, őket is érdekelhetik jó filmek, koncertek, könyvek. A szabadidejükben ők is szívesen kapcsolódnak ki, mennek kirándulni, vagy utaznak el a családdal együtt közösen egy-egy hétvégére. Mindemellett viszont szívesen olvasnak más vállalkozások sikeréről, az üzleti élet fejlődésérőről, újdonságokról”– meséli Tomor Anita, a Work&Life Magazin alapítója és tulajdonosa.

 

Az alapkoncepciója tehát a magazinnak, hogy minden olyan ember olvasson benneteket, aki önmagára igényes, szereti a munkáját vagy éppen utálja, érdekli a divat, az egészség, szeret olvasni, filmeket nézni, de mindemellett nem zárkózik el az üzleti világtól sem?

Pontosan. Azt szeretjük az olvasóinkban, hogy mindenre nyitottak. Örülnek, ha arról írunk, hogy egy hivatalban milyen viselkedési normáknak kell megfelelni, szívesen fogadnak tőlünk híres emberekkel készített interjúkat, népszerűek nagyon a baba-mama témáink, amelyek nyilvánvalóan vagy a dolgozó vagy az otthon GYES-en/GYED-en levő kismamákat szólítják meg. Mindemellett igyekszünk hangsúlyt fektetni a napi szinten hasznos dolgokra: fontos határidőkre, adózással, munkajogi témákkal kapcsolatos információkra.

Milyen fő témáitok vannak?

A legfontosabb témáink, melyek a magazin nevéhez is kapcsolódnak: a munka (work) és az élet (life). Ezen belül írunk a divatról, az egészséges életmódról, sportolási lehetőségekről, a gasztronómia témakörén belül rengeteg érdekes és újdonságnak számtó receptünk, sütés-főzéshez kapcsolódó tippünk jelenik meg. A baba-mama, illetve a gyerek-sarok rovataink töretlen népszerűségnek örvendenek. Egyre közkedveltebb a párkapcsolati témákat boncolgató része az oldalunknak, és úgy gondolom, a napi motiváció is nagyon fontos az emberek számára. Kell, hogy valamiből erőt merítsenek, legyen szó akár egy idézetről vagy egy tanulságos történetről. Ha olvasunk egy lebilincselő könyvet vagy látunk egy jó filmet, mindenképpen írunk róla. Ami minket érdekel, az szerintünk más embereket is érdekelhet. Ez ösztönöz minket.

Milyen terveitek vannak?

Szeretnénk az üzleti rovatunkat bővíteni, és bemutatni olyan vállalkozásokat is, melyek kevésbé ismertek, de mégis óriási potenciállal rendelkeznek. A Workstreet Consulting Személyzeti Tanácsadó Kft. segítségével és közreműködésével a jövőben munkaügyi témákkal is fogunk bővülni. Mindemellett szeretetnénk, ha minél többen megismernének minket. Számunkra az a legjobb visszajelzés, ha az olvasóink szeretnek minket, akkor tudjuk, hogy jól dolgoztunk, érdekes témákat hoztunk, jó cikket írtunk, ha sokan olvassák a napi bejegyzéseinket.

Rendkívül tetszetős és viszonylag modern elrendezésűnek számít az oldalatok. Ez is a terveitek között szerepelt, hogy a magazinok között kitűnjetek?

Mi elsősorban az igényes tartalommal szeretnénk kitűnni, de persze nagyon örülünk neki, ha a weboldalunk designja feltűnő és tetszik az olvasóinknak. A célunk az, hogy mindenki megtalálja a számára fontos és keresett tartalmat. Egy felhasználóbarát, könnyen átlátható online magazin felületet terveztünk létrehozni, úgy érzem, ezt sikerült is megvalósítani.

A Work&Life Magazin oldalát a következő linken találhatod meg: www.workandlife.hu