Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

WORK-FLOW: áramlat-élmény a munkában

A flow-élmény egyik legbiztosabb jele, hogy spontán, akár kitörő örömöt érzünk miközben egy adott feladatot megoldunk. A flow akkor következik be, amikor testünk, intellektusunk, érzelmeink és szellemünk természetes módon összehangolódik, és egy bizonyos tudatállapot övezetében tart bennünket.

Ilyenkor nagyobb az energiánk, a koncentráló- és teljesítő képességünk, mint amikor megszokott módon, rutinszerűen tevékenykedünk. Az esemény résztvevői saját élménnyel és önismerettel gazdagodnak a program során. A Menedzserképző Központ és a Hungarian Achieve Learning Kft. közösen szervezett eseménye 2015. június 16-án (kedd), a budapesti Danubius Hotel Gellértben kerül megrendezésre, ahol olyan megfogható eszközt kapnak kézbe a résztvevők, amit a munkába visszatérve azonnal hasznosítani képesek.

A tematikából:
Flow-élmény megélése
Flow és a munka élménye
Fejleszthető-e a flow-élmény?
Készségeink és a tevékenységeink viszonya
Vezetők szerepe és felelőssége a saját és munkatársaik flow-élményével kapcsolatban
Hogyan irányítható, uralható a tudat?
Helyzetek feletti kontroll


Tréner: Dr. Farkas Ilona ügyvezető igazgató, Hungarian Achieve Learning Kft.

A részvételi díj a Cvonline.hu hírlevél olvasói, és a Russmedia Digital Kft. partnerei részére kedvezményesen 25 000 Ft + áfa helyett, 14 900 Ft + áfa.

(A szervezők a résztvevők részére vendéglátást és térítésmentes parkolást biztosítanak.)

Az eseményről bővebben a Menedzserképző Központ honlapján olvashat, a kedvezményes regisztrációra a következő hivatkozáson van lehetőség: JELENTKEZÉS


Bízunk benne, hogy a rendezvény tematikája elnyeri tetszését, és találkozunk az eseményen!