Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

VIII. Regionális Állásbörze Győrben

győri állásbörzeVIII. Regionális Állásbörze

Helyszín: Széchenyi István Egyetem, Új Tudástér – Aula

Időpont: 2013. november 5. 9:00-16:00

 

 

A 2013. november 5-én megrendezésre kerülő VIII. Regionális Állásbörze immár hagyományos rendezvény a Széchenyi István Egyetem történetében. A rendkívül hasznos és nagy érdeklődésnek örvendő állásbörzéket idén ősszel új néven az egyetem Karrier Irodájának utódja, a Kommunikációs és Szolgáltató Központ szervezi.

A börzét megelőzi a november 4-i Felkészítő Nap, melynek célja, hogy az érdeklődők kellő információt és tapasztalatot szerezhessenek a munkakeresés és állásinterjúk területén, segítve ezzel a cégekkel történő kommunikációt és kapcsolatteremtést. A Felkészítő Nap keretében az érdeklődők 14:00 órai kezdettel hallgathatják meg Gyenes Péter, a Nokia Solutions and Networks, Üzleti kapcsolatok vezetőjének  „Ahonnan a karrier indul…” című előadását. Majd 15:00 órától Pintér Henriette, Berki Viktória, az Audi Akademie Hungaria Kft. munkatársai „Fókuszban a kapcsolatteremtés (tapasztalatok és tanácsok álláskeresőknek)” című előadásából tudhatnak meg az érdeklődők minél többet az interjúzás és az álláskeresés praktikáiról. Ez a két igazán hasznos és csalogató program a Széchenyi István Egyetem Új Tudásterében, az ÚT 114-es teremben kerül megrendezésre.

Az Állásbörze fő célja, hogy egy kézzel fogható kapcsolat alakulhasson ki a cégek és a leendő munkavállalók között. Ennek szellemében a börze célcsoportja az egyetem hallgatói mellett a diplomások, pályakezdők és szakképzett fiatalok. Ezzel még több lehetőséget tudunk kínálni a cégeknek maguk, illetve termékeik bemutatására, valamint jövendőbeli gyakornokaik, munkavállalóik kiválasztására.

A résztvevő cégek – többek között - az Audi Hungaria Motor Kft, Federal Mogul, BOS, MÁV Csoport, Rehau,  Epcos, Thales, SMR, LUK, ÁllásStart, HVG, BPW. A börzén képviselteti magát a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja is. A börze kiadványában megtalálható lesz minden résztvevő cég bemutatkozó oldala, néhány a pályakezdők számára hasznos információval és egy standtérképpel kiegészítve.

A szervezők sok szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a Széchenyi István Egyetem Új Tudástér épületében november 5-én 9:00 és 16:00 óra között.