Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Vegyen részt az mtd Benchmark Kutatásban: fókuszban a generációk sokszínűsége

Vegyen részt az mtd Benchmark Kutatásban: fókuszban a generációk sokszínűsége

 

Még január végéig elérhető az mtd Tanácsadói Közösség „Munkahelyi esélyegyenlőség – vállalati felelősségvállalás” címet viselő, negyedik online benchmark kutatása, amelyben ismét fel kívánják tárni, hol tartunk ma Magyarországon a sokszínű és befogadó munkahelyek kialakítása, a konkrét esélyegyenlőségi intézkedések, jövőbeli tervek tekintetében. A negyedik benchmark kutatás kiemelt témája a multigenerációs munkaerő: a fiatalok és idősebbek hatékony munkahelyi együttműködésének és integrációjának megteremtése, a minden generáció szükségleteihez és igényeihez illeszkedő foglalkoztatási gyakorlatok feltérképezése.


Kutatási eredményeikkel hozzá kívánnak járulni a vállalkozások, intézmények társadalmilag felelős, költséghatékony szervezeti működéséhez, a befogadó munkahelyi kultúrák és követendő "best practice"-ek mind szélesebb körben való ismertté válásához. 

Amennyiben vállalata a Sokszínű és Multigenerációs Szervezet TOP 10 díjra pályázni szeretne, a kérdőív végén feltétlenül adja meg a vállalat nevét és saját elérhetőségét! 

A kutatásban való részvételt szeretnék honorálni, ezért a kutatási eredmények ingyenes megküldésén túl, az alábbi jutalmakat sorsolják ki: 

  • Díjmentes esélyegyenlőségi helyzetfeltárás, benchmarking (1 db)
  • 1 fő/vállalat díjmentes részvétele egy Sokszínűségi Benchmark Klub eseményen (2 db)
  • 2 fő/vállalat díjmentes belépése a kutatási eredményeket bemutató 2015. május 28-án megrendezésre kerülő, IV. Esélykonferenciára (3 db)

Köszönjük, ha részt vesz Magyarország egyetlen társadalmi fenntarthatóságot vizsgáló, CSR témájú benchmark kutatásában: Kitöltöm a kérdőívet