Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Vállalati bankár - KKV szektor


  • A hirdetés 2156 napja lejárt

Szívesen dolgoznál az "Év Bankjánál"? Szereted próbára tenni magad, és újra a növekedésre fókuszálni? Hiányzik a sikerélmény?

Csatlakozz a Budapest Bank Business bővülő, dinamikus szakembergárdájához és jelentkezz nagyvállalati szenior ügyfélkapcsolati menedzsernek!

A Budapest Bank megőrizte stabilitását mind a nyereség, mind a likviditás szempontjából, a gazdasági körülmények és a bankadó ellenére. Ez teszi lehetővé számunkra, hogy kiválasztott ügyfélkörünkbe nagyratörő növekedési terveink elérése érdekében bővítsük csapatunkat.

Büszkék vagyunk arra, hogy eredményeinket és filozófiánkat számos nemzetközi díjjal ismerte el a szakma és az ügyfelek. A MasterCard – Az év bankja 2010 verseny zsűrije nekünk ítélte A pénzügyi kultúra fejlesztése terén legaktívabb bank 2010 címet. Amire díjaink közül a legbüszkébbek vagyunk, hogy elnyertük a Financial Times csoporthoz tartozó The Banker magazin által alapított The Bank of the Year in Hungary 2010 díjat.

Meghirdetett pozíció megnevezése :


Vállalati bankár - KKV szektor


Karrier szint : Tapasztalt

Funkció:  Értékesítés

Funkciószegmens:    Ügyfél-, számla- és leányvállalat-létrehozás és menedzsment

Hely:    Hungary

Város:   Budapest

Postal Code:    1138

Feladat összegzése/Cél:   

A vállalati bankár feladata, hogy minőségi partnerkapcsolatokat építsen kis- és középvállalati ügyfélkörben. Mi nem olyan munkatársakat keresünk, akik értékesítik a bankunk termékeit és szolgáltatásait, hanem olyan munkatársakat akikre ügyfeleink tanácsadóként támaszkodhatnak.

Fő feladatok és felelősségi körök:

Az új munkatárs feladata lesz megismerni és megérteni a portfoliójába tartozó és általa akvirált új ügyfeleink működési folyamatait, céljait, és erre adekvát banki választ adni. Célja, hogy szaktudásával, ügyfélcentrikusságával, szavahitőségével olyan minőségi bizalmi kapcsolatot építsen ki, hogy ügyfeleink számítsanak véleményére cégük jövőjét illető kérédésekben is. A kontrollált fenntartható növekedés a célunk a számunkra fontos ügyfélkörben, ezért munkatársainkat a jövedelmezőségi és új volumenen terveik megvalósításán kívül portfolió minőségük megatartására is ösztönözzük.

Képzettség/Követelmények:  

Az új csapattagnak rendelkeznie kell felsőfokú szakirányú végzettséggel, melyet nívós felsőoktatási intézményben szerzett. Szükség van más kereskedelmi banknál KKV kapcsolattartásban, finanszírozásban szerzett több éves tapasztalatra. A munkavégzéshez elengedhetetlen a Word, Excel magas szintű ismerete. A B kategóriás jogosítvány szintén a munkakör betöltésének feltétele, mivel az ügyfeleinkkel való kapcsolattartáshoz rendelkezésre áll közös használatú gépkocsi.
Olyan csapattagot keresünk, aki nem az akadályokat, hanem a lehetőséget látja, aki nem esik kétségbe, ha valami nem sikerül elsőre, aki szereti próbára tenni magát, és fontos számára az eredményesség, a sikerélmény.

Kívánt jellemvonások:

Olyan csapattagot keresünk, aki vonzónak találja vállalati kultúránkat.
Munkatársaink elkötelezettsége és egyéni fejlődése stratégiai célkitűzésünk, a magas szintű teljesítmény- és karriermenedzsment keretében minden munkatársunkkal külön foglalkozunk. A szakmai és egyéb képességfejlesztő tréningeken kívül számos egyéb személyre szabott lehetőség közül választjuk ki veled a számodra legmegfelelőbbeket.
Rendkívül fontos szerepet tölt be életünkben a társadalmi szerepvállalás, legyen az rendszeres önkéntes munka, a pénzügyi kultúra fejlesztése irányuló kezdeményezés vagy sport szponzoráció.
Elkötelezett hívei vagyunk az egészséges életmódnak. A rengeteg kedvezményes sportolási lehetőség, szűrővizsgálatok, érdekes előadások, egészséges ételek, stressz menedzsment technikák, dohányzásról leszokást segítő módszerek, irodai masszázs csak egy kis része a rendelkezésre álló számos lehetőségnek.
Stratégiai célunk, hogy női munkavállalóik arányát növeljük vezetői pozíciókban, ezért külön hangsúlyt fektetünk a női tehetségekre.

Link megjelenítése" target="_blank">Jelentkezés

Helyek Budapest
Kategória Bank / Biztosítás / Pénzintézet
Pénzügy / Számvitel / Kontrolling
Szükséges iskolai végzettség Főiskolai végzettség
Vezetői engedély Szükséges
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Aktiválás időpontja 2012.02.23.
Egyéb hasonló állások Önnek
Automatizált tesztelő

Trenkwalder Kft

Automatizált tesztelő kollégát keresünk piacvez...
Budapest


Technológiai mérnök

Trenkwalder Kft

Mátészalkai gyártópartnerünk részére kollégát k...
Szabolcs-Szatmár-Bereg


Junior és Senior Tesztmérnök / Villamosmérnök

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Új termék bevezetésének támogat...
Szombathely, Zalaegerszeg