Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Válassz jól, válaszd a HVG Állásbörzét!

hvg_allasborzeA karrierépítés tájékozottságot és céltudatosságot követel meg mindenkitől. A testhezálló pozíció, a szakmai fejlődésünket segítő és támogató cég kiválasztása nem könnyű feladat. Állást keresel? (Tovább)képeznéd magad? Külföldi tanulmányokban/ munkában gondolkodsz?

 


Érdemes kilátogatnod egy állásbörzére!

Megtalálni a leghatékonyabb kommunikációs fórumot az első lépés. Az önéletrajz elküldése/ feltöltése, a végeláthatatlan elektronikus kattintás olykor értelmetlennek tűnik. A válaszok elmaradásával egyre elkeseredettebbé válunk. A személyes találkozás hatékonysága azonban ennél jóval magasabb, hiszen lehetőséget ad rátermettségünk bizonyítására – akár több cégnél is!


Több mint egy állásvásár

Látogass el Te is hazánk legnépszerűbb karrier rendezvényére, a HVG Állásbörzére, ahol 140+ cég 5000+ állás- és képzéskínálata vár! A könnyebb kapcsolatfelvételt segítik a kiállítók Szakmai Aktivitásai, ahol a vállalatok kreatív aktivitásainak teljesítésével ajándékot, sőt akár állásajánlatot is kaphatsz! Emellett részt vehetsz a 14 karrierépítést támogató előadáson, valamint külföldi ösztöndíj- és munkalehetőségeket találhatsz a Mobility Fair-en.

 


Nyerj páros bérletet a Szigetre!

Ha a barátaid közül van olyan, aki szintén érdeklődik az álláslehetőségek iránt, akkor őket mindenképp érdemes meghívnod a rendezvényre, hiszen ha a Regisztrációd után ajánlod nekik a rendezvényt, még akár egy páros heti bérletet is nyerhetsz a Sziget Fesztiválra a Meex jóvoltából!

Gyere el a következő Állásbörzére

Ott találkozunk!

sziget_festival