Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Útmutató

 

A Cvonline.hu önéletrajz-adatbázis és állásportál széleskörű, professzionális, egyedi szolgáltatásokat nyújt álláskeresők és munkaadók számára egyaránt.
Álláskeresőknek

Önéletrajz feltöltése az adatbankba

A Cvonline.hu önéletrajzi adatlapját kitöltve egy teljeskörű önéletrajzot kap.

A befejezett önéletrajzzal jelentkezhet a Cvonline.hu oldalain elhelyezett állásajánlatokra és más média által hirdetett pályázatokra is. Az adatbankban böngésző munkaadó szintén megtalálhatja az Ön önéletrajzát. Az önéletrajzot, bármikor, szükség szerint frissítheti.

Önéletrajz státusza

> Aktív - az önéletrajz teljes egészében hozzáférhető a munkaadók számára, így ők közvetlenül lépnek kapcsolatba Önnel; a Cvonline.hu oldalain megjelenő új állásajánlatokról e-mailben kap értesítést.
> Passzív - az önéletrajz a személyes adatok nélkül jelenik meg, a munkaadók a Cvonline.hu rendszerén keresztül, e-mailben veszik fel Önnel a kapcsolatot.
> Blokkolt - az önéletrajzhoz a munkaadóknak nincs hozzáférésük. Adatai a Cvonline.hu adatbankjában vannak elmentve, állásajánlatokat e-mail címére nem kap.

Állásajánlatok

Az oldalunkon található álláshiredetésekre az önéletrajz feltöltése után kényelmesen és gyorsan jelentkezhet, továbbá lehetősége van arra is, hogy az új, Önnek megfelelő állásajánlatokról e-mailben értesítést kérjen.

Tesztelje képességeit

A tesztek kitöltésével többet megtudhat önmagáról és egyéni képességeiről.

Fórum

A fórum oldal létrehozásának célja, hogy közvetítse az álláskeresők cégekről alkotott véleményét és hozzászólását. A fórum tájékoztat a munkakörülményekről, személyzeti kérdésekről, cégpolitikáról.

A fenti szolgáltatások igénybevételéhez regisztráljon ingyen oldalainkra. Álláskeresők számára szolgáltatásaink ingyenesek!

Munkaadóknak

Keresés az adatbankban

Az önéletrajz-keresés használatával egyszerűen és hatékonyan lehet hozzájutni az adott feltételeknek megfelelő önéletrajzokhoz, amelyeket a Próba-keresés segítségével ingyen tesztelhet. A keresés során kapott önéletrajzok személyes- és cégadatok nélkül jelennek meg.
A regisztrált munkaadók számára ezek az adatok természetesen megjelennek, és további hasznos szolgáltatást is igénybe vehetnek.

Profil monitoring - Kereső asszisztens

Az Ön által megadott kritériumok alapján e-mailben értesítést küldünk az új önéletrajzokról. Amennyiben több pozícióra is keres jelölteket, ezekre külön-külön profilokat is készíthet.

Saját adatbázis

Amennyiben a keresés eredményeként több pozícióra is talál megfelelő önéletrajzokat, azokat külön mappákba rendezve, saját adatbázisba mentheti el. Az önéletrajzok tulajdonosait egyszerre értesítheti személyre szóló e-mailben. Állásajánlat elhelyezése

Az állásajánlatokat HTML szerkesztő segítségével gyorsan, egyszerűen helyezheti el oldalunkon.

Online állásinterjú

Az online interjúkérdések biztosítják Önnek a lehetőséget, hogy a jelöltekről átfogó képet kapjon; rendszerünk segítségével a pályázóknak automatikus értesítést küldjön.