Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Utility mérnök/Villamosmérnök - Komárom


  • T-HR Kft.
  • Komárom-Esztergom, Komárom
  • A hirdetés 9 napja lejárt


Feladatkör:
Ebben a munkakörben az Ön feladatai lesznek: - A gyár épületgépészeti, elektromos és utility berendezéseinek stabil működéséhez szükséges munkák elvégzése és az ehhez szükséges dokumentációk elkészítése (fűtési/hűtési rendszerek; épületvillamosság; tűzbiztonsági jelzőrendszerek). - Kapcsolattartás valamennyi közüzemi szolgáltatóval különösen villamossági, víz/gáz/szennyvíz/IT hálózati rendszerek kiépítésének koordinálása, fenntartása, ellenőrzése terén. - Felügyeli a beosztott technikusok, karbantartók tevékenységét. Koordinálja a szükséges épületgépészeti karbantartási terveket. - Együttműködés a hatóságokkal, a vonatkozó dokumentáció nyilvántartása, a rendszeres hivatalos nyilatkozatokhoz szükséges vállalati adatok elkészítése, a nyilatkozatok összehangolása. - A berendezések helyes működéséhez szükséges működési paraméterek, rajzok/dokumentumok, berendezések/rendszerek karbantartása, nyomon követése. - A módosításhoz, installáláshoz, az áthelyezéshez és elbontáshoz szükséges hivatalos eljárások ügyintézése. - A gyárban az energiafogyasztás felmérése, illetve hatékonysággal és energia megtakarítással kapcsolatos mérnöki munkák elvégzése.

Végzettség:
Villamosmérnöki diploma.

Szakmai tapasztalat:
Min. 3-5 éves tapasztalat létesítmények fenntartása, üzemeltetése területén (hűtés/fűtés, villamossági rendszerek, tűzbiztonsági jelzőrendszerek).

Informatika:
jó felhasználó szintű office ismeretek

Egyéb követelmény:
- Kapcsolattartási/hivatalos eljárások lefolytatásában szerzett adminisztrációs, műszaki írányúltságú szakmai tapasztalat. - Kommunikációképes angol nyelvtudás.

Műszaki területre

Megjegyzés:
Zöldmezős multinacionális vállalat.
Iratkozzon fel állásértesítőre