• Unisys Global Service (Unisys UGSH Hungary) állások

    Unisys Global Service (Unisys UGSH Hungary)

Mit érdemes tudni a Unisys-ről?

A Unisys egy információtechnológiát szolgáltató nagyvállalat, amely több, mint tizenöt éve a magyar informatikai piac egyik legismertebb szereplője.

A Unisys a 2007-es év elején nyitotta meg budapesti centrumát, amely jelenleg több, mint 800 főt foglalkoztat; létszámunk 2012-ben tovább bővült pécsi irodánk megnyitásával.

Budapesti központunkban idegen nyelvű informatikai segítségnyújtást, értékesítés előkészítést, projektmenedzsmentet végzünk, valamint számlázási feladatokat és egyéb adminisztrációs tevékenységet is ellátunk ügyfeleink részére.

Kiket várunk?

Olyan ambíciózus, kihívásokat kedvelő munkatársakat keresünk, akik magas szinten beszélnek angolul és még egy nyelven. A munka során kollégáink nyelvtudásukat napi szinten használják, miközben az ügyfelek problémáit orvosolják. A munka nemzetközi környezetben folyik, több mint húsz különböző országból érkező munkatárssal körülvéve, Budapest szívében, a Westend City Center irodaházában.

Mit kínálunk?

Változatos munkát, melynek során rengeteg új, hasznos ismeret elsajátítására van lehetőség. Szakmai tréningeket és nyelvtanulási lehetőséget, folyamatosan bővülő kurzuskínálattal.

A versenyképes fizetés és bőkezű juttatási csomag mellett folyamatos előrelépési és fejlődési lehetőséget kínálunk az erre nyitott kollégák számára karrierprogramunk keretében. Lehetőség van részmunkaidőre, éjszakai és hétvégi munkavégzésre is.

2 aktív állás


Client Support Representative - Dutch Speaking

Budapest, Pest
Az álláshirdetés 9 napja lett aktiválva

Client Support Representative - French Speaking

Budapest, Pest
Az álláshirdetés 9 napja lett aktiválva
Hölgy Rita Kiss
Váci u. 1-3
1062 Budapest
Telefon: 36-1-298-9939