Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Új Széchenyi Pihenő Kártya!

ú pihenőkártyaA cég HR Portalhoz eljuttatott közleményében hangsúlyozza, hogy bár a SZÉP-kártya piacon eddig megjelent három szereplő komoly pozíciókat szerzett idén, de a piacot minden évben újra lehet osztani. Az Optisoft kiemeli: az esetleges váltás semmilyen többletköltséggel nem jár sem a munkáltatónak, sem a munkavállalónak, hiszen a kártya költsége a kibocsátót terheli.

A közlemény idézi Pintérné Zlota Anikót, a Tempo Egészségpénztár igazgatótanácsának elnökét, aki kiemelte: a Tempo Egészségpénztár aktív egészségpénztárként működik, ezért ennek mintájára a Tempo SZÉP-kártya piacra lépése esetében sem egy passzív kártya kibocsátást szeretnék megvalósítani. A tagokat és a munkavállalókat egyaránt az egészségtudatosságra és tudatos fogyasztókká szeretnék alakítani különböző egyedi akciókkal, rendezvényekkel, szűrésekkel - tette hozzá az elnök.

"Annak ellenére, hogy 2012-ben a Tempo Egészségpénztár a törvényi előírásoknak megfelelően már nem nyújthatott olyan színes palettát a tagjai részére mint korábban, mégis növekedni tudott. Szolgáltatási körünkből kikerült tevékenységeket, mint például a fürdőszolgáltatás támogatása, az egészségügyi és gyógyüdülés, sporttevékenység, rekreációs üdülés stb. most a Tempo SZÉP-kártyával újra élesztjük, így szinergiát teremtünk a két kártya között, hogy a munkáltatókat és a kártya tulajdonosait még jobban kiszolgáljuk" - nyilatkozta.

Semerédy Péter, az Optisoft igazgatótanácsának elnöke a közlemény szerint elmondta: az Optisoft egészségpénztári szolgáltatóként eddig mintegy 180 000 kártyát bocsátott ki a cafeteria területén.

HR Portál