Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Új online toborzási hálózat biztosít egyedülálló hozzáférést az EMEA régió 40 piacához


A londoni székhelyű, Európában vezető pozíciót betöltő munkaerő-kiválasztásra szakosodott CVO Csoport, mely egyben Közép és Kelet Európa vezető online toborzó cégének, a CV-Online-nak anyavállalata, elindította EMEAjobs.com elnevezésű új szolgáltatását, mely vezető online toborzó cégek egyedi hálózatát alkotja, lefedve az EMEA régió (Európa, Közép-Kelet és Afrika) 40 piacát.

Az EMEAjobs.com célja, hogy ügyfelei számára egyetlen elérési ponton keresztül biztosítsa az igény szerinti állásajánlatok meghirdetését az EMEA régió vezető állásportáljain.

Sok európai és EMEA régióbeli nagyvállalat tartja nehézkesnek az online toborzási kampánytervek megszervezését és kivitelezését a hagyományos csatornákon keresztül. Az EMEA.jobs az első olyan online toborzási reklámszolgáltatásokat nyújtó cég, mely teljesen lefedi az EMEA régiót.

A cég 48 órás átfutási időt garantál, szövegírási szolgáltatást kínál és tanácsadást biztosít ügyfeleinek az általuk meghatározott célcsoport-piacok leghatékonyabb és legbiztosabb eléréséhez.

Az EMEAjobs.com ezenfelül az egyetlen olyan online toborzási hálózat, mely mind a 10 EU tagállam vezető online toborzási portáljaihoz biztosítja a hozzáférést.

Emma Toth-Plumtree, a CVO Csoport értékesítése alelnöke hozzátette: “A vállalatok egyre növekvő igényt mutatnak a gyors, hatékony és teljeskörű online toborzáshirdetési megoldásokra, melyek lefedik az EMEA piacait, beleértve az új európai piacokat, valamint a soron következő EU-hoz csatlakozó országokat is. Az EMEAjobs.com több nyelven beszélő ügyfélkapcsolati személyzetével egyetlen elérési ponton keresztül biztosítja ügyfelei számára az álláskeresők piacához való hozzáférést az EMEA régió legtöbb országában.”

Interjú lehetőség és további információk:

Emma Plumtree
Alelnök, CVO Csoport Értékesítés
+00 361 374 7000
emma@cvogroup.com
www.emeajobs.com