Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

ÜGYNÖKSÉGVEZETŐ

Generali-Providencia Zrt.
 
Hozzáadva: 2017.12.21.
Hirdetés azonosító: 412622

A Generali-Providencia Biztosító Zrt.

Közép-Alföldi Területi Igazgatósága

Szolnoki Értékesítési Ügynökség élére

Ügynökségvezető

munkatársat keres

 

 

Feladatok:

- az irányítása alá tartozó tanácsadók szakmai vezetése, motiválása

- folyamatos létszám- és szakmai fejlesztés

- munkafolyamatok ellenőrzése

- az üzleti tervek folyamatos teljesítése

- az értékesítési volumen növelése

 

Elvárások:

- főiskolai/egyetemi végzettség

- több éves értékesítésben szerzett tapasztalat, gyakorlat (min. 2 év)

- kiváló kommunikációs- és együttműködési készség

- önálló, precíz munkavégzés,

- eredmény-, és minőségorientált szemlélet

- felhasználói szintű MS Office számítástechnikai ismeretek

 

Amit kínálunk:

- alkalmazotti jogviszony

- önálló munkavégzés

- folyamatos szakmai fejlődési lehetőség

- versenyképes jövedelem és juttatási rendszer

- jó csapatmunka

- karrier lehetőség

 

Munkavégzés helye:  Szolnok

 

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését és megfelel a kiírási feltételeknek, küldje el fényképes, magyar nyelvű önéletrajzát 2012.06.30-ig a munkakör megjelölésével a E-mail cím megjelenítése címre.

 

Önéletrajzának megküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az önéletrajzában megadott adatokat a Generali-Providencia Biztosító Zrt. (székhelye: 1066 Budapest, Teréz körút 42-44.) kezelje, abból a célból, hogy az Ön végzettségének és érdeklődési körének leginkább megfelelő álláslehetőségről értesítse, Önnel időpontot egyeztessen, továbbá abból a célból is, hogy az állásajánlatra történő kiválasztást lebonyolítsa. Ezen hozzájárulását Ön bármikor, indokolás nélkül jogosult visszavonni, a fenti e-mail címre történő elektronikus levél megküldése útján. Hozzájárulásának a visszavonását követően Társaságunk a fenti célból Önt nem keresi meg a továbbiakban.

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Infotv.) előírt kötelezettségünknek megfelelően tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amely hozzájárulást Ön az önéletrajzának a fenti címre történő megküldésével adja meg. Az adatok kezelésére, feldolgozására Társaságunk, a Generali-Providencia Biztosító Zrt. jogosult. Tájékoztatjuk, hogy a megküldött önéletrajzának adatait, annak teljes tartalmát bizalmasan kezeljük, harmadik személynek az Ön tudta és beleegyezése nélkül információt nem szolgáltatunk ki Önről, azokat kizárólag Társaságunk emberi erőforrás osztályának a munkatársai, valamint az esetleges álláslehetőséggel kapcsolatban érintett vezetői ismerhetik meg.

Ön bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatainak a kezeléséről, továbbá kérheti személyes adatainak helyesbítését, zárolását, törlését. Mindezeken túlmenően, Ön tiltakozhat személyes adatainak a kezelése ellen, illetve jogainak a megsértése esetén Ön jogosult bírósághoz fordulni, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé bejelentéssel élni.

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az Ön adatait az Infotv. 6.§ (5) bekezdése alapján, esetleges jogos érdekének az érvényesítése céljából, a magyar polgári jog szabályai szerinti általános elévülési időn belül (5 évig) kezeli. Az ötödik év elteltével az Ön adatait adatbázisunkból véglegesen és visszavonhatatlanul töröljük.

 

 

 

Egyéb hasonló állások Önnek
Automatizált tesztelő

Trenkwalder Kft

Automatizált tesztelő kollégát keresünk piacvez...
Budapest


Gyártástervező

Trenkwalder Kft

Gyártó partnercégünk számára keresünk munkatárs...
Tolna, Tolna


Minőségbiztosítási mérnök (pályakezdők is)

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Új termékek bevezetésében aktív...
Tata, Tatabánya