Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Toborozzon hatékonyan a jubileumi HVG Állásbörzén CV-Online kedvezménnyel!

hvg állásbörzeFolyamatosan megújuló szolgáltatások és lehetőségek

A HVG Állásbörze a részvevők körében újításairól ismert, az elmúlt évek során a kiállítók is számtalan, toborzásukat hatékonyabbá tevő újdonsággal találkozhattak: Mérnök Napok, Nemzetközi Tér, kötelező online regisztráció a látogatóknak, online állásbörze a rendezvényt követően, Önkéntes és DiákSziget az alternatív karrierlehetőségek felvonultatására, Mosolykártyák és színkódos segítség a kiállítók és látogatók egymásra találása érdekében – mindez csak néhány példa az innovatív megoldások közül.

Mindezek mellett a szolgáltatások palettája is folyamatosan bővül, így a rendezvény kiállítói számára a fizikai standok mellett 2012 tavaszán is díjmentesen biztosítanak izgalmas, a toborzást támogató megjelenéseket, eszközöket a rendezvény szervezői:

-          megjelenési lehetőséget a közel 90 000 példányban készülő Állásbörze Különszámban,

-          hatékony PR megjelenést az állásbörze marketing kampányában,

-          virtuális bemutatkozási lehetőséget egy standard online standdal a rendezvény honlapján.

Toborzás akár online is

A rendezvényre már a standok 80%-a már elkelt, így csak korlátozottan lehet standot foglalni a helyszínen. A börze online standjai viszont lehetővé teszik, hogy a kapcsolatteremtésnek ne legyenek többé fizikai korlátai, így biztosan minden kiállító lehetőséget kapjon a bemutatkozásra, akár személyesen, akár virtuálisan. Bár az online standokon korlátlan számú állásajánlatot lehet meghirdetni, mindössze egy-két munkavállaló toborzása esetén is költséghatékony megoldást jelent, ezért a kisebb költségvetésű kis-és középvállalkozások számára is jó alternatívát jelentenek.

„Az álláskeresői oldalról eddig minden alkalommal nagy érdeklődés övezte az online standokat, hiszen így azok is böngészhettek a több ezer ajánlat között, akik nem tudtak kilátogatni a rendezvényre, vagy ott voltak a helyszínen, de nem nyílt alkalmuk, idejük az összes érdekes kiállító felkeresésére. A számok is jól mutatják az érdeklődést: egy hónap alatt a 138 kiállító online standjaira összesen 164 024-en voltak kíváncsiak.” – mondták el a szervezők.

Az állásbörzén való megjelenés sikerességét maguk a kiállítók támasztják alá. Kiállítóink véleményét, visszajelzéseit és az elmúlt évek újdonságait a börze megújult külsővel jelentkező weboldalán is el lehet érni.

Ha szeretne Ön is a jubileumi rendezvény kiállítója lenni, most kedvezménnyel foglalhat helyszíni vagy virtuális standot a CV-Online-nak köszönhetően:

-          Ha megrendelése során jelzi a szervezőknek, hogy a CV-Online partnere, fizikai standos megjelenés esetén 5%, virtuális standdal való megjelenés esetén 10% kedvezményt kap a részvételi díjból!

 

HVG Állásbörze – Kulcs a toborzáshoz!

Jelentkezés és megrendelés: http://www.hvgallasborze.hu/hu/kiallitoknak