Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

www.cvonline.hu

Teszt Technikus

Teszt Technikus

HAYS Hungary Kft.
Régió: Pest
 
Hozzáadva: 2019.11.13.
Jelentkezési határidő: 2019.12.07.
 
Teszt Technikus

Pest megye

 

Az Ön új cége:

Egyik jól ismert nemzetközi, autóipari gyártással foglalkozó partnerünk Teszt Technikust keres a csapatába Pest megyében.

 

Az Ön új pozíciója:

Teszt Technikusként funkcionális teszteket, illetve méréseket végezne. Emellett dokumentálná a teszteredményeket, kezelné a tesztberendezéseket, javítaná és karbantartaná őket. Folyamatosan együttműködne a csapatban dolgozó tesztmérnökökkel, illetve közreműködne egy új labor felépítésében is.

 

Mire van szüksége a sikerhez?

A Teszt Technikusi pozíció betöltéséhez technikusi végzettségre van szükség, preferáltan teljesítményelektronikából. Emellett szükséges az alapszintű angol vagy német nyelvtudás. Előnynek számít a tesztelésben, autóiparban vagy villamos gépek tesztelésében szerzett tapasztalat. 

 

Mire számíthat partnerünktől?

A vállalat a Pest megye meghatározó szereplője. A teszteléses csapata folyamatosan bővül, versenyképes juttatási csomag mellett fejlődési és előrelépési lehetőséget kínál a leendő kollégák számára.

 

Mit kell tennie most?

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát!

Helyek Pest
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.11.13.
Iratkozzon fel állásértesítőre