Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Termékfelelős minőségügyi mérnök

Termékfelelős minőségügyi mérnök

HAYS Hungary Kft.
Régió: Zala
 
Hozzáadva: 2019.12.05.
Jelentkezési határidő: 2019.12.14.
 
Termékfelelős minőségügyi mérnök


Automotive industry – Product Quality Engineer


Az Ön új cége
 
Nemzetközi gyártópartnerünk az autóipar meghatározó szereplőjeként folyamatosan bővíti gyártási kapacitását, jelenleg is több új kollega jelentkezését várják Termékfelelős minőségbiztosítási mérnök pozícióba.


Az Ön új pozíciója
 
A Termékfelelős minőségbiztosítási mérnök pozícióban egy dedikált vevő termékeiért lesz felelős. Feladata lesz a beérkező reklamációkra vonatkozó kivizsgálási folyamat elindítása és a korrekciós intézkedések megvalósulásának felügyelete. Folyamatosan kapcsolatot ápol majd az ügyféllel és részt vesz  a termelési & vevői auditok lebonyolításában. A mérési feladatokat végző munkatársak koordinálása szintén munkakörének részét képezi majd.  


Mire van szüksége a sikerhez
 
A Termékfelelős minőségbiztosítási mérnök pozíció betöltéséhez elengedhetetlen a felsőfokú műszaki végzettség (vagy ezzel egyenértékű szakmai tapasztalat) és a középfokú angol nyelvtudás. Fontos még, hogy a leendő kollega rendelkezzen releváns, minőségbiztosítási területen szerzett minimum 2 év tapasztalattal és ISO 9001 rendszerismerettel.


Mire számíthat partnerünktől
 
Megbízónk a nyugat-magyarországi régió és az ország egyik legnagyobb foglalkoztatója, hosszútávon kiszámítható karrier utat és versenyképes juttatási csomagot kínál jelenlegi és jövőbeli munkatársai számára.


Mit kell tennie most

Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el  nekünk frissített angol önéletrajzát.

 

Helyek Zala
Kategória Mérnök / Műszaki
Aktiválás időpontja 2019.12.05.
Iratkozzon fel állásértesítőre