• TATA Consultancy Services Hungary állások

    TATA Consultancy Services Hungary

A TATA Consultancy Services (TCS) a világ egyik legmeghatározóbb vállalata, globális szinten a legnagyobb munkáltató, első helyen áll az ügyfél elégedettség mérésekben és a legerősebb brand az IT szolgáltatások piacán. Ha kíváncsi vagy, milyen lehetőségek várnak rád nálunk, olvass tovább!

A TCS világszerte 45 országban, 6 kontinensen több mint 350 000 kiválóan képzett szakembert foglalkoztat. Magyarországon, a több mint 1700, 61 különböző nemzetiségű fiatalt foglalkoztató központjában 34 nyelven dolgozhatsz sokszínű területeink egyikén, egy összetartó és vidám csapat tagjaként igazi multikulturális környezetben.

A cég Budapesten működő globális szolgáltató központja 2001-ben kezdte meg működését, és azóta egy rendkívül széles porfóliót sikerült kiépítenie, több mint 56 globális és európai ügyfél számára nyújt szolgáltatást pézügy, pénzügyi elemzés, számvitel, piacelemzés, HR, informatikai tanácsadás, IT szolgáltatás,  valamint gyógyszerhatásvizsgálat területén is.

Ezenkívül fontosnak tartjuk a fiatalabb generációk tapasztalatszerzésének támogatását  ezért egy olyan gyakornok rendszer működik nálunk, amit direkt az Y generáció megújult elvárásai alapján szerveztünk meg. A változatos feladatok mellett lehetőség van a munkakörök közötti rotálásra és akár külföldi munkavégzésre is.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, látogasd meg a karrier vagy facebook oldalunkat, ahol kedvedre böngészhetsz az aktuális állásajánlataink között! Be part of our colorful team!

Facebook: TATA Consultancy Services Hungary

 

Jelenleg nincsenek álláshirdetései a www.cvonline.hu -n


Úr Office Garden II
1117 Budapest, Alíz utca 1.
Telefon: 06 1 486 7200
HR Osztály
Irinyi József Utca 4-20.
1117 Budapest
Telefon: 06 1 886 8000