Az álláshirdetés lejárt.
Aktuális állást talál az aktív állásajánlatok között: új keresés indítása itt
www.cvonline.hu

Tapasztalt telefonos értékesítők figyelem!


  • A hirdetés 954 napja lejárt

Értékesítői tapasztalattal rendelkező

Munkatársakat keresünk különleges csapa-tunk létrehozáshoz!

             

Kik vagyunk?

Cégünk gyógynövényes termékek értékesítéssel foglalkozik és rohamléptekben fejlődik. Büszkén mondhatjuk: mi vagyunk a legrégebbi magyarországi, saját fejlesztésű gyógynövényes termékeit árusító, telemarketinges cég.                 A gazdasági válság ideje alatt létszámunk folyamatosan nőtt, külföldön is nyitottunk irodákat, nyolc saját termékünk van, további nyolc egyéb terméket gyártatunk és forgalmazunk, kb. 91.000 saját Ügyféllel büszkélkedhetünk- ezért mindig szükségünk van lelkes, tehetséges, ambiciózus munkatársakra.

 

Elvárásaink:

Mi nem egyszerűen értékesítőket keresünk, sokkal inkább telefonos tanácsadókat, akik a megszerzett szaktudásukat használva segítenek Vásárlóinknak abban, hogy megismerjék termékeinket és azok előnyeit. Mi csapatban dolgozunk, és folyamatosan segítjük egymást, egy Munkatárs nálunk mindig számíthat arra, hogy megbecsüljük, felemeljük, törődünk vele, így szintén jó csapatjátékosokat keresünk, akik ezt képviselik. Továbbá ezeket várjuk el:

- Empatikus személyiség

- Jó kommunikációs készség

- Szorgalom

- Tanulásra való hajlandóság

- Legalább fél éves értékesítői tapasztalat

 

Amit nyújtunk:

A NaturComfort Kft-nél  egy abszolút családbarát munkahelyen, kulturált körülmények között biztosíthatja megélhetését a munkavállaló. Korszerű fizetési rendszert alkalmazunk, melyben kezdetben található fix bért tartalmazó elem, valamint teljesítményarányos bérezés is. A bérezési rendszer lépcsőzetesen van felépítve és bónuszokat is tartalmaz. A lényeg: hogy rugalmasan segít a karrier-lépcsőkön feljebb jutni. Ezen felül egyéb juttatások is várják a hozzánk jelentkezőket, mégpedig:

- Ingyenes betanítás ás továbbképzések

- Motivációs programok

- Céges rendezvények

- Versenyek, ajándékok

- Utazási támogatások

- Előrelépés után minősített ügyféllisták

- Továbblépési lehetőségek (adminisztrátori, illetve vezetői állások)

- Wellness-programok

4, 6, vagy 8 órás munkaidőben lehet nálunk dolgozni, az Irodavezetővel való megegyezés szerint. Álomfizetést senkinek sem ígérünk, sem pedig pehelykönnyű munkát! „Csupán” azt, hogy ha jól kommunikálsz, és kitartó, egy barátságos munkahelyen, remek társaságban hasznosíthatod a bőbeszédűségedet! Fontos: egy új, magasabban képzett „elit” csapatot is szeretnénk felépíteni, s ehhez keresünk értékesítésben jártas munkatársakat!

Amiért érdemes idejönni:

Prémium termékeket értékesíthetsz, melyeket országos reklámkampányokkal támogatunk meg. Vezetőink profik, képzési rendszerünk kiforrott, és az egyik legjobb az országban. Az ambíciózus telefonos munkatársak számára nyitottak a karrierlehetőségek, vezetői pozíciókat, ezzel együtt jóval nagyobb szakmai és anyagi elismerést lehet elérni! Korra, nemre, származásra, végzettségre való tekintet nélkül lehetőséget adunk bárkinek, hogy nap mint nap a megbecsültség érzésével járjon be dolgozni hozzánk. Előrelépési lehetőséget nyújtunk törekvőbb munkatársainknak- Irodavezetőink, Régiós Vezetőink egytől-egyig telefonos értékesítőként kezdtek nálunk, és a Cég bővülése miatt további Vezető munkatársakra van szükségünk, de adminisztrátori posztra is továbbléphetsz!

Hosszú távú, stabil munkaviszonyt kínálunk!

Mi vállaljuk a nevünket- Te vállalj nálunk munkát! Csatlakozz a legjobbakhoz!

Hívj most!

 Tel: 06 70 775 8472

Amikor telefonos értékesítőnek jelentkeztem, ami rögtön megfogott, az a cég filozófiája volt. Mindig is becsületes, tisztességes munkával, kitartással, szorgalommal haladtam előre, és ezt a lehetőséget láttam meg a NaturComfort Kft.-nél. A telefonos értékesítésben elért eredményeim miatt jelentkeztem Irodavezetőnek. Nincs olyan feladat, amit nem lehet megtanulni és jól csinálni, ha akarom.  Örülök, hogy ehhez a csapathoz tartozhatom, itt elismerik, ha jól dolgozom, én pedig partnerekként kezelem a munkatársaimat ahogy ők is engem. „

Leposa Károlyné,a  8-as iroda vezetője, Záhony

Helyek Nyíregyháza
Kategória Értékesítés / Kereskedelem
Munkaidő tipusa Teljes munkaidő
Egyéb hasonló állások Önnek
Bérszámfejtő (GY-M-S)

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Bérek, járulékok számítása, bér...
Mosonszolnok


SMT mérnök - KEM

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Gyártási KPI-ok (pl. állásidők,...
Tatabánya


Műszaki előkészítő és kivitelezési koordinátor / Villamosipar/

Hire-One Kft.

Pozíció leírása:Villamos szakági közreműködés a...
Lábatlan