Találd meg álmaid állását egy kattintásra!

Tapasztalt mérnök vagy? Vegyél részt a májusi Audi Hungaria Karriernapon!

Karriernap-AudiTöbb éves tapasztalattal rendelkezik? Sikeres a szakmájában? Akkor az Audi Hungaria Karriernap pont Önnek szól!

Az Audi Hungaria egy egyedülálló toborzási célú rendezvény keretében szeretne találkozni azon mérnök szakemberekkel, akik több éves, termelésben szerzett tapasztalattal rendelkeznek és szívesen megismerkednének az Audi világával.

Mit kínálunk?

Tekintsen be a világ legnagyobb motorgyárának és egyik legkorszerűbb járműgyárának színfalai mögé, ismerkedjen meg a szakterületek képviselőivel és a legkorszerűbb technológiai alkalmazásokkal. Tekintse meg gyárunkat és vegyen részt egy exkluzív tesztvezetésen!

A rendezvény keretében elsősorban a motorgyártás, a járműgyártás analízis-és előszéria-központ, járműfejlesztés, minőségbiztosítás és a szerszámgyár területeire keresünk mérnököket.

A két nap során a résztvevők számos előadást hallhatnak többek között „Numerikus szimuláció a járműakusztikában“, „A karbantartás rendszere a világ legnagyobb motorgyárában“ , „Hightech-megoldások a járműanalízis területén“ címmel. Emellett a vállalat szakmai workshopokat szervez a minőségbiztosítás, járműfejlesztés és a gyártás területéhez kapcsolódó témákban.

Milyen extra lehetőségeket nyújtunk?

A résztvevők számára nemcsak ismeretbővítést, kapcsolatépítési lehetőséget biztosítunk, de garantáljuk, hogy az itt kapott élményekre még nagyon sokáig emlékezni fognak!

Az eseményen villáminterjúk során ismerhetjük meg jobban egymást, így a későbbiekben a résztvevők nagyobb eséllyel startolhatnak a legjobb pozíciókra.

Karriernap-Audi

Információ

Időpont: 2013. május 10-11.

Helyszín: Audi Hungaria Motor Kft. , 9027 Győr, Kardán u. 1.

A rendezvényre meghívottak részére szállást biztosítunk.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A résztvevőket a regisztrációhoz mellékelt pályázati anyag figyelembevételével hívjuk meg, így javasolt abban részletesen kitérni a releváns szakmai tapasztalatokra, tanulmányokra és ismeretekre.

A pályázatokat 2013. május 1–ig várjuk.

Bővebb információ és regisztráció: www.audi.hu/karriernap/cvonline

Kapcsolat

Takács Udvari Csongor

csongor.takacs.udvari@audi.hu